Nektek nem lenne fura, ha apósotok kezelné a pénzt?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy egy szavam sem lehet mivel apósomék befogadtak szeretnek. Az a lényeg, hogy apósom kezeli itthon a pénzt és ezért a jövedelmünket oda kell adjuk neki. Annyi pénzem sem marad, hogy néha vegyek magamnak valamit. Ti mit gondoltok erről?2014. dec. 14. 19:15
31/45 anonim válasza:
Engem tényleg érdekelne, hogy te mennyit keresel, és az sem világos, hogy hányan éltek ott együtt? Ugye a két idős ember, akik sok adót nem fizettek életükben, hogyha összesen 60 a nyugdijuk. Családi 20 körül van, ez eddig 80. Maradék 140-et te meg a párod adjatok hozzá? Sógorod is ott él? Ő belead?
32/45 anonim válasza:
Úristen!
Akkor ti valamiféle gyámság alatt éltek ott, szavatok nincs a saját magánéleteteket illetően?!
spuri onnan sebesen albérletbe, mielőbb, mert ennek rövid távon sem lesz jó vége!
33/45 anonim válasza:
Utolsó, igen, de nekem fura ez az egész. Mert azt írja kérdező, hogy összesen 200 000 jön össze havonta. Ebből 60 a nyugdíj, meg a sogornoje lányának (!) a családija. Tehát a maradék 120-at adják össze hányan is? Sógor, sogorno, férj? Lehet, senki nem keres itt annyit, ami önálló élethez elég lenne.
34/45 anonim válasza:
A helyedben megpattannék onnan, de k u r v a gyorsan. Hol laktál, mielőtt apósodék befogadtak téged?
35/45 anonim válasza:
ja, hogy ők fizetnek mindent, ti meg csak elvagytok, mint a jóllakott napközisek?!
Akkor meg mit háborogsz?!
36/45 anonim válasza:
Szerintem költözzetek el a pároddal,akkor csak egy embert kell eltartani. Nem is értem ez hogy lehet valakinek normális...
37/45 anonim válasza:
Spuri, de gyorsan!
Amúgy röhej, hogy az az após osztja be a pénzt, aki a feleségévéel együtt 60e Ft-ot tesz le az asztalra, aki meg 120e Ft-ot, az meg kuncsorog neki zsebpénzért.
38/45 anonim válasza:
Ahogy a többiek mondják,számold ki a rátok eső részt a többi a tiéd.Nem is értem magadtól ez miért nem jutott eszedbe.
39/45 anonim válasza:
hát ez nagyon gáz, hogy bírtál ebbe belemenni? én tuti elköltöznék.
meg az hogy lehet, hogy anyósod + apósod nyugdíja 60 ezer ??
40/45 anonim válasza:
"Igaz, hogy egy szavam sem lehet mivel apósomék befogadtak szeretnek. "
Hát persze, hiszen te pénzeled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!