Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek nem lenne fura, ha...

Nektek nem lenne fura, ha apósotok kezelné a pénzt?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy egy szavam sem lehet mivel apósomék befogadtak szeretnek. Az a lényeg, hogy apósom kezeli itthon a pénzt és ezért a jövedelmünket oda kell adjuk neki. Annyi pénzem sem marad, hogy néha vegyek magamnak valamit. Ti mit gondoltok erről?
2014. dec. 14. 19:15
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
8#. Milyen maradék pénzel?
2014. dec. 14. 19:32
 12/45 anonim ***** válasza:
92%
Ami a te kajád, rádesö rezsi, stb után marad(na)
2014. dec. 14. 19:39
 13/45 A kérdező kommentje:
Ha senkitől nem venné el a pénzt akkor ők tartanának el mindenkit. Ebben pedig igazat adok neki.
2014. dec. 14. 19:48
 14/45 anonim ***** válasza:
93%
Kèrdező! De az összeset mièrt adod oda? A REZSI RÁD ESŐ rèszèt add ès kész. Na meg kajapènzt. A többi meg a tied.
2014. dec. 14. 20:09
 15/45 anonim ***** válasza:
92%
Aki ebbe belemegy az nem százas. És ha venni akarsz valamit magadnak akkor úgy kell kuncsorognod? Beszéljetek meg egy fix összeget, ami fedezi a kajátokat meg a rezsiteket és ennyi, a többit minek adod oda? És ő mit csinál vele?
2014. dec. 14. 20:29
 16/45 Passiflora ***** válasza:
91%

Nekem nem fura lenne, hanem elfogadhatatlan.

Az természetese lenne, hogy a rezsi, illetve a vásárolt élelmiszerek és a háztartásban szükséges dolgok arányosan ránk eső költségével hozzájárulunk a kiadásokhoz (ha már egy fedél alatt élnék bárkivel ideiglenesen, amit eleve nagyon nem szívesen tennék), de kizárt, hogy olyan kiszolgáltatott helyzetbe valaha is belemennék, hogy a saját jövedelmemetet úgy, ahogy van, odaadjam valakinek, és ne én tudjak belőle gazdálkodni önálló, felnőtt ember létemre.

Mondjuk az nem írtad, hogy milyen összegről van szó, de ha a te és a párod is csak minimálbért kerestek, ez a megoldás szerintem akkor sem tűnik igazságosnak és reálisnak.

2014. dec. 14. 20:36
 17/45 anonim ***** válasza:
90%

Az oké, hogy fizessetek bele a rezsibe, kajába, ne tartsanak el titeket.

Na de az egész fizetés?? És ne mondd, hogy 4 ember teljes fizetéséből hó végére nem marad maradék.

2014. dec. 14. 20:48
 18/45 A kérdező kommentje:
Apósom anyósom nyugdíjas, sógornőm lánya munkanélküli, neki van két kisgyereke, párom szintén munkanélküli. Az összes bevétel kb 200000 forint és még vannak disznók amiket szintén etetni kell.
2014. dec. 14. 20:56
 19/45 anonim ***** válasza:
95%
Ja, szóval akkor nem kell mindenkinek beleadnia a fizetését, csak neked, hogy eltartsd a többieket...
2014. dec. 14. 21:01
 20/45 anonim ***** válasza:
85%
Ja, hát akkor nem csoda, ha így megfelel a család többi tagjának. Én azt nem értem, neked miért felel meg? Hányan laktok anyósodéknál? Nektek is vannak gyerekeitek? Hogy lehet az összbevétel 200 000ft? A két nyugdíj, ha keveset kapnak, akkor is van 150 000ft körül. Te gondolom nem 50 000-et keresel, sógornőd és a férje is leadja gondolom a fizetését, párod is csak kap valami ellátást, sógornődék lányához, és annak gyerekeihez semmi közöd, nem kell hozzájárulni az eltartásukhoz akkor sem ha munkanélküli, ezen segítsenek a szülei, és a férje.
2014. dec. 14. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!