Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tönkremegy a családom az...

Tönkremegy a családom az anyòsom miatt mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kérlek segìtsetek mert màr feladtam... elmesélem a történetünket. A férjemnek és nekem van egy 6 hetes kislànyunk ès az anyòsom nem foglalkozik vele ràse néz csak az érdekli hogy a pici fia a segge alatt legyen. A gondok akkor kezdődtek amikor elköltöztünk az anyòsoméktòl, le lettem hordva minden kurvànak h elviszem a fiàt és a kicsi fia persze ezek utàn is még mindig az anyjàt tette az első helyre helyettünk. Ezutàn venni akartunk egy hàzat de mivel nekünk nem adtak hitelt apòsom aztmondta majd ő vesz fel hàt màsnapra meggondolta magàt , ezutàn a férjem kiment hozzàjuk és végül mégis belementek. Elvoltak intézve a papìrok éppen a picurkàval ott voltunk nàluk amikor benyögték h ők nem hajlandòak segìteni nekünk egy fikarcnyitsem és mi h gondoljuk.....egyébként 180ezres nyugdìja van és 1xsem kérdezte meg h kell a picinek valami.... a férjem ezek utàn még mindig nem volt képes egy rossz szòt sem szòlni vagy kérdőre vonni őket . ùgyérzem egyedül maradtam a picikémmel mert a férhemnek nem mi vagyunk az elsők mit csinâljak?

2014. nov. 28. 10:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
a ház vásárlás nem családi segitség kategoria pláne ha még ezen felül is pénz kelet volna
2014. nov. 28. 20:42
 32/34 anonim ***** válasza:
32%
majdnem ugyanez nálunk is... Párom 33 éves anyuci pici egyetlen fiacskája... 4 hónapos a babánk. baba az első anyuci a második a mami a 3. én meg a 4. :( de nem merem kinyitni a szám mert ha megmondom neki kiakad, nagyon érzékeny anyuci témára... ha nekem fáj valamim? chh ne nyavajogjak dögöljek meg nem is fáj... az anyucinak fáj valamilye? szegény anyu, jajj de sajnálom, szegéééény. Ez a nő egy idegroncs!!! állandóan ugy óbégat mint valami cigány, az egész falu ezt hallgatja, multkor a boldba megkérdezte tőlem egy falubeli hogy miért kiabált mert a temetőbe is hallotta... 100%-ig biztos vagyok benne hogy féltékeny mert elvettem a fiát. Mi nem költözhettünk el mert megfenyegetett ENGEM hogyha elkötözünk megöli magát mert ő nem akar egyedül lenni... páromnak elmondtam nem hidte el... iszik is mint a gödény, amikor terhes voltam ugy felidegesített ugy ordibált velem torka szakadtából hogy olyan hirtelen düh tört rám hogy a kezemmel kitörtem az ablak üveget!!! Amióta itt vagyok ezzel a nővel kell laknom, de ugy hogy 2 ház egybe van építve és ott lakik a párom anyja meg a mamája azóta depressziós, pánikbeteg lettem. állandóan szorongok hogy jajj megint mikor tör ki rajt az idegroham... Ezt komolyan nem lehet szavakba irni hogy milyen. Én életem során ilyen hülyével még nem találkoztam... van hogy átjön direkt kötekedni hogy aztán tudjon üvölteni meg hisztizni. ha unatkozik mit csinál? iszik, páromat piszkálja, kötekedik, ordít... Nyugtatókat kell szednem ez miatt... ezt nem tudom ki birná elviselni...
2014. nov. 29. 15:46
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
...
2014. nov. 29. 16:36
 34/34 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, mindenki mást hoz otthonról. Van ahol tényleg ameddig erejükből telik támogatják a gyereket és ez még örömet is okoz a szülőnek, hogy hozzásegítheti a gyerekét, hogy jobb legyen és több legyen neki, mint neki volt anno.

Máshol meg "18 évesen tessék dolgozni menni és támogatni engem gyermekem, mert az anyád vagyok" mentalitás uralkodik.

Legjobb, ha két azonos háttérrel induló ember találkozik. Nálunk is úgy van, hogy a mi családunkban a szülők az utolsót is odaadják generációk óta, és a valamikori gyerekekből aztán szülők lesznek, akik a saját gyerekeiknek segítenek, ahogy és ameddig csak tudnak. A férjeméknél meg pont nem. Nekünk meg abból van konfliktusunk, hogy az azonos anyagi helyzetben lévő szülők közül az én szüleim folyton segítenek és rengeteget, amit a férjem természtesnek vesz, miközben az övéi meg szarnak ránk, de ha véletlen mégis adnak egy kis aprót, vagy évetne kétszer küld két ételes ennivalót, akkor a férjem el van ájulva, hogy "anyu" milyen rendes...

Az anyósok, apósok lehetnek hülyék, ezt senki nem vitatja. De ha a férjed egy felnőtt férfi, aki kiáll magáért és érted, akkor ebből te a lehető legkevesebbet érzékeled. Sajnos a te férjed nem ilyen. Ettől még anyósod hülye, de nem ő teszi tönkre a házasságotokat, hanem a férjed, mert nem férfi, hanem anya pici fia...

2014. nov. 29. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!