Tönkremegy a családom az anyòsom miatt mit csináljak?
Kérdező, mindenki mást hoz otthonról. Van ahol tényleg ameddig erejükből telik támogatják a gyereket és ez még örömet is okoz a szülőnek, hogy hozzásegítheti a gyerekét, hogy jobb legyen és több legyen neki, mint neki volt anno.
Máshol meg "18 évesen tessék dolgozni menni és támogatni engem gyermekem, mert az anyád vagyok" mentalitás uralkodik.
Legjobb, ha két azonos háttérrel induló ember találkozik. Nálunk is úgy van, hogy a mi családunkban a szülők az utolsót is odaadják generációk óta, és a valamikori gyerekekből aztán szülők lesznek, akik a saját gyerekeiknek segítenek, ahogy és ameddig csak tudnak. A férjeméknél meg pont nem. Nekünk meg abból van konfliktusunk, hogy az azonos anyagi helyzetben lévő szülők közül az én szüleim folyton segítenek és rengeteget, amit a férjem természtesnek vesz, miközben az övéi meg szarnak ránk, de ha véletlen mégis adnak egy kis aprót, vagy évetne kétszer küld két ételes ennivalót, akkor a férjem el van ájulva, hogy "anyu" milyen rendes...
Az anyósok, apósok lehetnek hülyék, ezt senki nem vitatja. De ha a férjed egy felnőtt férfi, aki kiáll magáért és érted, akkor ebből te a lehető legkevesebbet érzékeled. Sajnos a te férjed nem ilyen. Ettől még anyósod hülye, de nem ő teszi tönkre a házasságotokat, hanem a férjed, mert nem férfi, hanem anya pici fia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!