Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tönkremegy a családom az...

Tönkremegy a családom az anyòsom miatt mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kérlek segìtsetek mert màr feladtam... elmesélem a történetünket. A férjemnek és nekem van egy 6 hetes kislànyunk ès az anyòsom nem foglalkozik vele ràse néz csak az érdekli hogy a pici fia a segge alatt legyen. A gondok akkor kezdődtek amikor elköltöztünk az anyòsoméktòl, le lettem hordva minden kurvànak h elviszem a fiàt és a kicsi fia persze ezek utàn is még mindig az anyjàt tette az első helyre helyettünk. Ezutàn venni akartunk egy hàzat de mivel nekünk nem adtak hitelt apòsom aztmondta majd ő vesz fel hàt màsnapra meggondolta magàt , ezutàn a férjem kiment hozzàjuk és végül mégis belementek. Elvoltak intézve a papìrok éppen a picurkàval ott voltunk nàluk amikor benyögték h ők nem hajlandòak segìteni nekünk egy fikarcnyitsem és mi h gondoljuk.....egyébként 180ezres nyugdìja van és 1xsem kérdezte meg h kell a picinek valami.... a férjem ezek utàn még mindig nem volt képes egy rossz szòt sem szòlni vagy kérdőre vonni őket . ùgyérzem egyedül maradtam a picikémmel mert a férhemnek nem mi vagyunk az elsők mit csinâljak?

2014. nov. 28. 10:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
45%

Dehogynem volt szó a hitelről is eredetileg.... Olvasd vissza. A többi között azért is neheztelsz rájuk. Ha már akkor leírod az egész szitut, lehet, más válaszokat kaptál volna.

Ha a férjed inkább megy a szülei után, mint ti utánatok, akik végülis most már a családja, akkor ott már régen rossz bármiféle tanácsot adni. Egyedül nem tudod visszaszerezni a férjedet, ehhez ő is kell, hogy másképp álljon hozzá.

A szülő jó, ha segíti a gyerekét valóban, de elvárni tőle nonszensz, márpedig te ezt teszed és az már csak hab a tortán, hogy végülis nem is a te szüleid, hanem a férjedé.

2014. nov. 28. 12:45
 22/34 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, te így gondolod, más meg másként.

Én például nem gondolom, hogy a szülőknek életük végéig segíteni kell a gyerekeiket. Támogatni, kiállni mellettük, igen. De segíteni anyagilag, vagy fizikailag? Ameddig élünk? kicsit naiv vagy.

Valahogy az emberek többségénél úgy van, hogy van egy fordulópont, ami után már a gyerek segít a szüleinek. És valahogy ez így természetes.

2014. nov. 28. 12:46
 23/34 A kérdező kommentje:
ti ùgy én ìgy gondolom . Köszönöm a vàlaszokat
2014. nov. 28. 12:49
 24/34 anonim ***** válasza:
88%

1. Nem értem minek kell pörögnöd, amikor az információ fele hiányzott. Ráadásul a fontosabb fele.

2. Hitelt más nyakába sózni így vagy úgy, akkor sem fair. A részükről sem volt az.

3. 500e nem akkora összeg, amit ne tudnátok összeszedni rövid időn belül. Akkor hitel sem kellene.

4. "egyébként 180ezres nyugdìja van és 1xsem kérdezte meg h kell a picinek valami" Ezt sem értem. Azt akarod, hogy a férjed verje az asztalt, miért is nem vesz valamit a 6 hetes lányotoknak? Persze illik adni valamit, de kikövetelni? Elég furcsa.

5."De igenis az ! Amikor megszülte vàllalta hogy élete végéig kitart mellette." Ezt pedig nagy bátorság 6 hét anyaság után kijelenteni.

2014. nov. 28. 12:55
 25/34 A kérdező kommentje:
én akkorse mondanào a gyerekemnek nemet ,ez van , lehet én vagyok a hülye mert én segìtenék :)
2014. nov. 28. 13:09
 26/34 anonim ***** válasza:
48%

Én csak annyit szólnék az egész 3oldalnyi vitához,hogy-

" Ezutàn venni akartunk egy hàzat de mivel nekünk nem adtak hitelt apòsom aztmondta majd ő vesz fel"

ők ajánlották fel.. miért a kérdező akar anyóspajtásék nyakába varrni hitelt? Azt nem írta egy szóval se,hogy megkérték őket a hitelre.(vagy nem láttam)

Mindkét félnek igaza van szerintem a maga módján,nekem már csak az nem tiszta,hogy egyszer azt mondják felveszik,máskor azt,hogy jesszus mégse..

Imádom ha valaki ennyire okos :D

2014. nov. 28. 13:19
 27/34 anonim ***** válasza:
64%

Igen, felajánlották, aztán visszakoztak. Nem szép dolog így utólag, de végülis joguk van hozzá nem?

Viszont ezért (is) kígyót-békát kiabálni rájuk, meg azért, mert após a 180 ezres nyugdíjából nem vesz semmit a gyereknek, hát azért ez sincs rendjén.....

2014. nov. 28. 13:21
 28/34 anonim ***** válasza:
23%
Kedves utolsó,ezért írtam,hogy mindkét félnek igazat adok.
2014. nov. 28. 13:27
 29/34 anonim ***** válasza:
64%
A te szüleid?
2014. nov. 28. 13:50
 30/34 anonim ***** válasza:
79%
Abban igazat adok neked, hogy a család azért van, hogy segítsük egymást. Én is addig fogom segíteni a gyerekemet amíg csak bírom. Anyagilag is. De hitelt nem fogok neki felvenni csak ha az élete múlik rajta. Mert lehet venni kisebbet. Vagy ott kell maradni a kisebben addig amíg nem lesz annyi kp vagy jobb ajánlat. Ez a hitere vásárolgatunk egy nagy baromság, nézd meg az ország fele hova jutott vele. Addig nyújtózkodunk amíg a takarónk ér. Tudod annak idején az én anyósom is ezzel a lelki terrorral vette rá a férjemet, hogy vegyen fel neki hitelt, pedig a férjem még a saját részére sem a mi részünkre nem vett fel volna soha hitelt. Csak jött a mire van a család bla bl bla. Felvette a férjem, felment a sváci frank, anyósék szerinted vissza tudtak annyit adni? A nagy ló...szt. Az mellett, hogy mi nem vettünk fel magunknak hitelt csak, hogy nagyobba mehessünk, még egy csomó pénzünk ment a kukába anyósék miatt. Ennyit a mire való a családról...
2014. nov. 28. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!