Tönkremegy a családom az anyòsom miatt mit csináljak?
Dehogynem volt szó a hitelről is eredetileg.... Olvasd vissza. A többi között azért is neheztelsz rájuk. Ha már akkor leírod az egész szitut, lehet, más válaszokat kaptál volna.
Ha a férjed inkább megy a szülei után, mint ti utánatok, akik végülis most már a családja, akkor ott már régen rossz bármiféle tanácsot adni. Egyedül nem tudod visszaszerezni a férjedet, ehhez ő is kell, hogy másképp álljon hozzá.
A szülő jó, ha segíti a gyerekét valóban, de elvárni tőle nonszensz, márpedig te ezt teszed és az már csak hab a tortán, hogy végülis nem is a te szüleid, hanem a férjedé.
Nézd, te így gondolod, más meg másként.
Én például nem gondolom, hogy a szülőknek életük végéig segíteni kell a gyerekeiket. Támogatni, kiállni mellettük, igen. De segíteni anyagilag, vagy fizikailag? Ameddig élünk? kicsit naiv vagy.
Valahogy az emberek többségénél úgy van, hogy van egy fordulópont, ami után már a gyerek segít a szüleinek. És valahogy ez így természetes.
1. Nem értem minek kell pörögnöd, amikor az információ fele hiányzott. Ráadásul a fontosabb fele.
2. Hitelt más nyakába sózni így vagy úgy, akkor sem fair. A részükről sem volt az.
3. 500e nem akkora összeg, amit ne tudnátok összeszedni rövid időn belül. Akkor hitel sem kellene.
4. "egyébként 180ezres nyugdìja van és 1xsem kérdezte meg h kell a picinek valami" Ezt sem értem. Azt akarod, hogy a férjed verje az asztalt, miért is nem vesz valamit a 6 hetes lányotoknak? Persze illik adni valamit, de kikövetelni? Elég furcsa.
5."De igenis az ! Amikor megszülte vàllalta hogy élete végéig kitart mellette." Ezt pedig nagy bátorság 6 hét anyaság után kijelenteni.
Én csak annyit szólnék az egész 3oldalnyi vitához,hogy-
" Ezutàn venni akartunk egy hàzat de mivel nekünk nem adtak hitelt apòsom aztmondta majd ő vesz fel"
ők ajánlották fel.. miért a kérdező akar anyóspajtásék nyakába varrni hitelt? Azt nem írta egy szóval se,hogy megkérték őket a hitelre.(vagy nem láttam)
Mindkét félnek igaza van szerintem a maga módján,nekem már csak az nem tiszta,hogy egyszer azt mondják felveszik,máskor azt,hogy jesszus mégse..
Imádom ha valaki ennyire okos :D
Igen, felajánlották, aztán visszakoztak. Nem szép dolog így utólag, de végülis joguk van hozzá nem?
Viszont ezért (is) kígyót-békát kiabálni rájuk, meg azért, mert após a 180 ezres nyugdíjából nem vesz semmit a gyereknek, hát azért ez sincs rendjén.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!