Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek büntudatuk van?...

Szerintetek büntudatuk van? Vagy miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Apósomék mikor megtudták, hogy terhes vagyok, családostól jöttek hozzánk hogy vetessük el.

Aztán, mikor kb. a 30. hét körül jártam, állandóan azzal jöttek mindenkinek, hogy nem is a páromé a baba, ergo egy Ÿ¡ß@nˆnak állítottak be.

Mióta megszületett a kislányunk, azóta gyakran jönnek, hoznak főtt kaját, vásárolnak nekünk, apósomtól kaptam bonbont is.. és ki vannak akadva ha eltelik két hét ugy hogy nem megyünk.

Egyébként apósom nem az anyósommal él, hanem uj asszonya van vagy 10 éve.

2014. nov. 20. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztosan meglágyította a szívüket a kisbaba. Nem tudnak ellenállni neki :)
2014. nov. 20. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

" nem is a páromé a baba, ergo egy r¡ß@nˆnak állítottak be"

De arről nem tehet a gyerek, hogy nem a párod az apja...

2014. nov. 20. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Ahol én és a gyerekem lakunk, oda biztosan nem tennék be a lábukat azok után, amiket leírtál! Max a párom mehetne hozzájuk látogatóba.
2014. nov. 20. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Fogalmam sincs, lehet, de az tuti, hogy amíg élek, nem akarnám látni őket. A gyerek mehetne, a párom nyilván, de én kizárt.
2014. nov. 20. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Tuti lepontoznak de ezek után h nem akarták az unokát és az elvetetésére akartak rávenni max havonta 1x vinném megmutatni aztán kész. Ilyen mama és többiek nem is kellenének akik meg akarják öletni a gyerekem. És ezt a párommal is megértetném.
2014. nov. 20. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Én életükbe nem mutatnám meg nekik az unokájukat! Ők elmondták a véleményüket h mit tettek volna vele, megköszönném a részvételt és hello..
2014. nov. 21. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért majd mond el nekik, hogy el fogod mesélni a gyereknek azt, hogy ő annak ellenére van....

Neki hogy fog a szemébe nézni?

2014. nov. 21. 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Én se engedném be a házamba. Mi van, ha megszereti őket a gyerek aztán 3 év múlva meg megint változik a véleményük, ha a gyerek rossz fát tesz a tűzre? Majd megszakadna a szívem,h sír a gyerek,h a papa már nem szeret....
2014. nov. 21. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de egyszerüen nem tudok haragodni senkira. Pedig ők (is) igazán megérdemelnék. Elég tutyimutyi egy nő vagyok sajnos.. :-/
2014. nov. 21. 14:46
 10/12 A kérdező kommentje:
* haragudni senkire
2014. nov. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!