Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy normális nagymama mond...

Egy normális nagymama mond ilyet a 6 éves unokájának?

Figyelt kérdés

A nagyobbik lányomnak ezt mondta az anyósóm (persze viccesen, nem mérgesen)

"ti elvettétek tőlem a kisfiamat"

Tehát a 6 évesemnek azt mondta hogy elvettük tőle az apját. Hallottam énis, de ugy csinaltam mintha nem hallanam. Kellett volna valamit reagálnom?

miután elment anyos, a lányom megkérdezte hogy tényleg elvettem e a mamátol apát. Én erre azt mondtam neki hogy jött ő magátol is :)

2014. nov. 17. 20:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%
Viccből? Ez vicces? Valaki magyarázza már el nekem ebben hol a poén? Nekem van humorom, mások szerint is, de ebben nem látok semmi vicceset, főleg hogy egy 6 éves gyereknek mondta. Szerintem ez egy aljas, bunkó beszólás volt részéről.
2014. nov. 18. 11:59
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
EZ kb. annyira vicces, mintha azt mondanám neked, hogy egy fäszkalap vagy és remélem elüt egy busz. És mosolyognék hozzá. A "vicceset" szerintem így kell érteni. Egyes emberek mindenféle bunkóságot mondanak, aztán nyomnak egy ilyen műröhögést és akkor elvárják, hogy mindenki poénosnak tartsa a taplóságukat. Ha valaki meg nem tartja viccesnek, akkor még azt próbálják bunkónak és hülyének beállítani.
2014. nov. 18. 22:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Az érződik a beszólásból, hogy Anyós pajtásnak hiányzik a kisfia. Valahogy jelezni akarta, de úgy látszik nincs érzéke hozzá hogyan kinek is kell pontosan.

A kicsi fia menjen el hozzá néha úgy, hogy csak egyesül megy. Vagy hívja fel és beszélgessenek! Fiús anyaként én is el tudom képzelni hogy mit érez az Anyósod.

Hiányzik a fia! Ez egy természetes normális dolog, amit kezelni kell egy kis törődéssel!

Viszont azt gondolom nincs érzéke hozzá hogy kinek hogyan mondja el, hogy hogyan érez. Itt is kellene az Apuka hogy elmondja neki hogy "Anya ezt nem kellet volna mondani mert a gyerekekek még kicsi és nem értették."

2014. nov. 18. 22:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz. Persze függ a szituációtól/hangsúlytól is, meg hogy alapvetően milyen a kapcsolatotok. Mert például, ha mindig is jól kijött veled, szeretitek/tisztelitek egymást, akkor eltudom képzelni, hogy viccelt, vagy, hogy valami hasonló ok miatt mondta,amit az utolsó válaszoló írt,tehát nem valószínű, hogy tudatos bántás állna a dolog mögött. Na de ,ha az ellened irányuló beszólások rendszeresek, többször megesett,hogy megalázott vagy ellenségesen viselkedett veled, akkor ott helyben leosztottam volna,mint a sz*rt.
2014. nov. 19. 19:15
 25/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ez az első beszólása. Azt mondogatja folyton, hogy ő azért szülte a férjemet, hogy valaki eltartsa ha idős lesz és örökre vele maradjon. Tehát ő úgy gondolta papot nevel a gyerekböl és az ő életébe más nő nem lesz csak az anyós. Hallgattam már párszor azt is hogy megváltozott a fia mióta megismert engem.

Csak nem értem miért a gyereknek mondja? Ha gondja van akkor nekem mondja ne szegény gyereket zavarja össze.

2014. nov. 19. 20:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Sztem ez amolyan viccbe burkolt igazság volt. 100% h nem viccnek akarta
2015. ápr. 13. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!