Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy normális nagymama mond...

Egy normális nagymama mond ilyet a 6 éves unokájának?

Figyelt kérdés

A nagyobbik lányomnak ezt mondta az anyósóm (persze viccesen, nem mérgesen)

"ti elvettétek tőlem a kisfiamat"

Tehát a 6 évesemnek azt mondta hogy elvettük tőle az apját. Hallottam énis, de ugy csinaltam mintha nem hallanam. Kellett volna valamit reagálnom?

miután elment anyos, a lányom megkérdezte hogy tényleg elvettem e a mamátol apát. Én erre azt mondtam neki hogy jött ő magátol is :)

2014. nov. 17. 20:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Vicc vagy nem, egy hatévesnek nem mondunk ilyet. Ha értette volna a poént, nem kérdez rá utána, hogy " de tényleg...?"

Egy felnőttnek nem baj, ha van annyi esze, hogy milyen poént süthet el egy kisgyerek előtt és milyet nem.

2014. nov. 17. 21:49
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
Beszéljétek itt a semmit.
2014. nov. 17. 22:00
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Én biztos azt mondtam volna a gyereknek, hogy nem, jött ő magától is, de a mama azt szeretné, ha apa senkit se szeretne, csak őt. De nem utólag, hanem ott akkor.
2014. nov. 17. 23:44
 14/26 anonim ***** válasza:
7%
De utálom az anyóst gyülőlő anyatigriseket, pedig én se szeretem anyósomat, de vele nem az a gond, hogy mond egy félig vicces beszólást a gyerek előtt (hűha). Igen gyártsatok mindenből problémát. Vagy ha simán az a cél, hogy össze lehessen veszni anyósssal, akkor hajrá, ez a szerencsétlen beszólás is megteszi indoknak. De amúgy ürügy sem kell, szakítsátok meg a kapcsolatot szó nélkül. A gyereknek is milyen jó lesz, ha elveszitek tőle a nagyanyját.
2014. nov. 18. 10:18
 15/26 A kérdező kommentje:

Nagyon nem hiányolnák. 2 havonta egyszer beesik, panaszkodik egy dort meg tömi a hülyeségekkel a gyereket , megigér minden szart aztán persze semmi nem lesz belőle. Nem akarok vele összeveszni nem vagyok olyan ember. Ezért sem szóltam neki semmit, pedig tudtam volna...

Csak arra voltam kiváncsi hogy vajon normálisak e beszólásai.

2014. nov. 18. 10:33
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem normális kérdező. Csak arra kérlek, hogy a 14-hez hasonló gondolkodású embereket is zárd ki az életedből. Sok gondtól óvod meg magadat. Neked van igazad.
2014. nov. 18. 10:40
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Anyósod gondolatmenete önző, és van benne egy hatalmas logikai bukfenc. Mellesleg ilyet mondani egy 6 évesnek, hát... tudom, hogy kemény volt a Kádár rendszer, még keményebb, mióta már az sincs, de vén korára meghülyülni nem kellene.
2014. nov. 18. 10:43
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolso válaszolo. Csak bánt mert ugy hangzik mintha erőszakkal lenne velem a fia vagy kényszeriteném rá hogy velem legyen, holott nem igy van, hisz szeretjük egymást és jó a kapvsolatunk.
2014. nov. 18. 10:45
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Ebben az esetben anyóssal kell beszélned és itt már nem is a gyerekről van szó. Ezt pedig te írtad: "persze viccesen, nem mérgesen" Ha viccesen mondta, akkor miért veszed komolyan? Nem gondolod, hogy lettek volna előzmények, ha tényleg úgy gondolná, hogy elvetted tőle a fiát? Az én anyósom tényleg úgy gondolja, 8 évig szekált, 8 évig tűrtem, igyekezett tönretenni a kapcsolatunkat, az esküvőnket. És folyamatosan azt magyarázta a páromnak, hogy hagyjon el. Talán ebből már érted, hogy az ilyesmi nem ott kezdődik, hogy mond egy vicces mondatot a gyerek előtt.
2014. nov. 18. 10:51
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

16 Nem ítélkezel kissé elhamarkodottan? Egy internetes fórum hozzászólásából? :) Soha nem lenne ehhez bátorságom.

Csak rá akartam világítani, a probléma abszurd mivoltára. Nem akkora ügy ez. Miért kell bolhából elefántot csinálni? De már ki is derült, hogy miért, a kérdező és az anyós közötti rossz viszony miatt. Ha szeretnék egymást, akkor a kérdező is megértené, hogy a másik ember is hibázhat.

2014. nov. 18. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!