Nagyon kellemetlen helyzetbe kerultem. Mit tennetek a helyemben?
30-as vagyok:
Még valami: Mosogatás után nem várja meg hogy lecsepegjen az edényről a víz, hanem keres egy rongyot ami az útjába esik és azzal eltörölgeti.Ez általában egy használt portörlő, vagy az a rongy amivel korábban ki tudja mit törölt le a konyhapultról.
Én papírtörlőt használok pulttörlésre és a mosogató gépbe pakolok. Amit nem azt meg megvárom a csepegtetőn megszáradni.
Szerintem irtó büdösek a tányérok, amikor ilyen rongy izével törölgeti el.Pláne hogy nekem a rongyaim nem erre valók! Még ha kimosom akkor sem használom étkezési eszközök törölgetésére, mert általában azzal pl ablakot pucoltam vele, vagy port törölgetek!
És egyáltalán nem vagyok tisztaságmániás!
Ja és mit szólt amikor én akartam egyszer Nála elmosogatni???
Ott állt végig és sajnált. Ó így és Ó úgy, ne fáradj vele. Még a NAgymamát (Anyukáját) is kihívta, hogy mint egy bazári majmot megcsodáljanak, megsajnáljanak, hogy vendég létemre mosogatok Náluk!
Szörnyű érzés volt segíteni neki! Többet nem fordul elő!
Alapvetően fontos lenne leülni (nekem is) egyszer Anyóssal, hogy másképpen gondolkozunk a háztartásról. Ő vendég és akként kellene viselkednie, mert ez így kellemetlen mindkettőnk számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!