Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szex anyóséknál? Ti hogy...

Szex anyóséknál? Ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Anyóséknál lakunk, a szobánk pont az ők szobájuk mellett van. Ezért szex közben mindig feszült vagyok. Bennem van a hiba?
2014. nov. 10. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
engem pont hogy anyósék zavarnak. őket nem érdekli, de néha olyan hangokat adnak ki, mintha nyúznák. szerintem ez már nem az élvezet jele, de falra mászok tőle.
2014. nov. 10. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Lazíts, később majd a gyerek fog a szomszéd szobában aludni, ráadásul még kamasz is lesz, amikor azt fogja hinni, hogy ti már nem szeretkeztek, aztán mikor rájön az ellenkezőjére, undorodni fog tőled!

Jobban jársz ha lazítasz...

2014. nov. 10. 22:38
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
El kell koltozni. Meg kell talaljatok magatok anyagilag es el kell koltozni kerem szepen. Erre probalja felhivni a figyelmedet a sors (lelkiismeret).
2014. nov. 11. 05:42
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak este lehet szexelni mikor síri csönd van a házban..
2014. nov. 11. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Mintha az anyósék nem tudnák hogy nem csak malmoztok esténként :D
2014. nov. 11. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:
8%

Költözés. Akkor majd játszhatsz nyugodtan felnőttesdit, ha meg tudsz állni a saját lábadon. Addig meg mehet a lopva szex, mint a tiniknél:)

Most komolyan gondoljátok h a beteg anyóst el kéne küldeni a saját házából hogy a menye nyugodtan tudjon szexelni?

2014. nov. 11. 12:40
 17/17 Fingkirály ***** válasza:
56%

Hátöööö...ha a lányukat kufircolom éppen, akkor nincs semmi gond az anyósáknál szekszeléssel.

Ha valami tinilányt akarnék, amit épp a hétvégén összegyűjtöttam a "hosszúra nyúlt túlóra" alatt, akkor már jóval körültekintőbben kell eljárni, pl akkorra időzíteni amikor anyósék nincsenek otthon :))))))

2015. febr. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!