Milyen nyer-nyer megoldás létezne erre a dologra?
2 éve nem voltunk pihenni a 4 tagú családdal (anya-apa 2 kicsi gyerek)és nagyon szeretnénk. Sokat dolgozunk, sok nehézségen vagyunk túl.
A férjem csak karácsonykor kaphat 3 egybe szabadságot. A két ünnep között talán esetleg, de valamikor biztosan be kell mennie ügyelni.
Tehát alapvetően 24,25,26 a tuti szabadnapja.
Ezért ideális lenne ekkor elutaznunk egy szállodába, hogy valódi pihenés legyen ez mindnyájunknak, nem pedig a 4-5 helyre való rohangálás, vagy 3-4 napon át tartó főzés takarítás napjai, mert tényleg fáradtak vagyunk, és ez a lehetőségünk az, ami biztos volna a pihenésre, ill. talán pár nap a két ünnep közt.
Az én családom ebből nem is csinálna nagy ügyet, nekik el lehet ezt mondani, s bármikor egy decemberi vendégséggel ki lehet ezt cserélni.
De férjem családja (tőlünk 10 percre laknak) találkozunk is kb 2 hetente mindenképp, vagy hetente) idősek.
Nem szeretném őket megbántani, sem hogy elhanyagoltnak érezzék magukat az ünnepekre, (amúgy lenne náluk a másik fiuk családja) tehát egyedül nem töltenék az ünnepet.
Hogy lehetne ezt okosan lefoglalni ezt a szállodázást, ötlet, hogy őket se bántsuk meg, és mégis tudjunk pihenni?
A férjednek hogyhogy nincs fizetett szabadsága?
Én elmennék a gyerekekkel. Nem nagyon tudna meghatni, hogy mások megsértődnek-e.
Felesleges előre aggódni!
A férjed közölje velük szépen, hogy ki van purcanva és így tervezitek az ünnepet és hozzájuk majd xy nap mentek.
Ha 10 percre laknak, de csak hetente-kéthetente találkoztok, akkor nem igazán vannak rátok telepedve, lehet még örülnek is egy nyugis karácsonynak :)
Lenne fizetett szabadsága, de sok a meló, és ha mindet kivenné, ami jár, szépen nem lenne munkahelye jövőre:-(.
Örülünk, hogy van ez a munkahelye, foggal körömmel ragaszkodunk hozzá.
Szerintem azért van ennyi bajod, mert ilyen kis dolgokon aggódsz, hogy mit szól az anyós és após, ha neked végre évek után kedved szottyan 2 teljes napot eltölteni a férjeddel egy szállodába!
Mondjátok meg nekik, hogy elutaztok készpassz slussz!
Ezt nem neked kell velük megbeszélni, hanem a férjednek, mert az ő családja.
Én amúgy pont leszrnám, ki mit gondol, ha karácsonykor lenne időnk elmenni, úgy akkor megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!