A gyereketek szuletese utan nem valtozott meg a kapcsolatotok az anyosotokkal? Jo vagy rossz iranyba?
Figyelt kérdés
Nehezen viselem a 'jotanacsokat':-).. en tulzom el vagy tenyleg ilyenkor megkattannak a nagymamak??
Pl: 2 napos a gyerek, meg nem indult be a tej es felhiv, h 'ehezik meg a kisunokam??', 2 honaposan: 'nem erzem ugy, h az anyatej miatt nagyon hozzam van kotve a gyerek, kene neki pureket adni h ne legyen ennyire ram utalva'. folyamatosan mondogatja, h ' te vagy az en kisfiam'.. tenyleg.csak en lettem a gonosz meny es ugrok mindenre vagy szerintetek se teljesen normalis ez igy??
2014. okt. 30. 08:27
11/11 anonim válasza:
Az én anyósom mindennek elhordott. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok jött itt a megbánással, páli fordulattal, de én ugyan meg nem bocsátok neki (nem írnám le mit mondott, mert az oldal nem engedhetné), ugyanis attól félt, hogy nem láthatja majd az unokáját. Na én nem vagyok olyan mint ő, akár mikor láthatja, de én ne legyek ott a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!