Lehet rossz helyre írom a kérdést, de amikor a barátnőm bemutat a családjának akkor illene valamit vinnem a szüleinek, meg a testvérének igaz?
Amikor eljött a párom hozzánk, nekem hozott csak egy szál vörös rózsát. Anyukám és a húgom annyira meg voltak illetődve (örültek, hogy ilyen jóravaló párom lett), hogy eszükbe sem jutott, hogy nekik ajándék kellett volna.
Az én örömöm volt az ajándék számukra :)
Attól függ hány évesek vagytok. Szerintem egy sulis, tizenéves gyerektől nem várja el egy szülő sem, hogy virágot, csokit, italt vigyen ajéndékba. Akárhogy számoljuk az benne lenne minimum 4-5000 forintba, ami egy kamasznak sokszor egy havi zsebpénze akár!
Ha felnőtt vagy és van kereseted, akkor nyilván vigyél valamit, amiket mondtak az jó lesz.
Én nem vittem semmit annó, 17 éves voltam. Nem is vártak semmit. És ismerve anyósomat (most már) annyira rosszul érezte volna magát, hogy vittem ajándékot, hogy csak na.
Szerintem egy gyerek (tini) nem kell ajándékot vigyen. Majd amikor lesz önálló kereseted...
Ha már dolgozol, akkor viszont kedves, ha viszel egy doboz csokit úgy mindenkinek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!