Nem köszöntötte a kisunokáját. Vajon miért?
Anyósom 5 percre lakik tőlünk.Folyton a nyakunkra járt,főleg akkor ha a külföldi utazásaiból hazatérve beugrik hozzánk dicsekedni.A saját házába még egyszer sem hívta át az unokáját.Folyton azt mondja,hogy a picink a legszebb gyerek,és mindenkinek dicsekszik a gyerekünkkel.
Persze a több év alatt egyszer sem! vigyázott rá,ha átjön hozzánk nem puszilgatja,nem ölelgeti mint mondjuk az én anyukám.
Eljött a picink szülinapja és férjemmel átküldte az ajándékot,ennyi.
Miért nem köszöntötte személyesen?
Egy álszent nagymamának tartom sőt az ilyen nem is nagymama a szememben.
Nagy vita volt itthon,mert férjem folyton az anyját védi.
Egyébként mindenki köszöntötte személyesen és megjegyezték milyen gáz hogy nem jött át a kisunokájához hisz nem messze lakik.
Mások meg másfél órányi útról jönnek.
Egyébként már merghívtuk többször,folyton visszautasított.Azt mondta kb 1%,hogy megyek húsvétra hozzátok...
Ha legközelebb jönne látogatóba hogyan viselkednél,mert ez nagyon rosszul esett azért és nemtudok csak úgy jópofit vágni ehhez az egészhez.
Vagy vágjak jóképet?
Nem értem mi szükség van erre...
Az nem derült ki számomra, hogy te meghívtad a gyereked szülinapjára? Vagy csak simán vártad volna hogy átmenjen magától? Lehet nem hívtad meg, és azért gondolta úgy, hogy csak átküldi az ajándékot.
Mi ha szülinapot tartunk, meghívjuk azokat, akiket szeretnénk hogy ott legyenek.
Valahol olvastam egy idézetet,ami megmaradt bennem:
"Sem írás,sem beszéd sem semmi más nem számít csak a cselekedet."
És üsse kő,ha esetleg kórházba kerül és együtt leszek a férjemmel,pont tojni fogok rá...én még annyira sem fogom méltatni hogy kaját küldözgessek be.
Majd meglátjuk hogyan fogja érinteni és akkor mondhatjuk hogy én sem vagyok az a mai meny tipus!
Válaszolok neked.
Igen,mikor utoljára nálunk volt,szóltam neki.
Mellesleg ha már valakit ennyiszer visszautasították mint az anyósom engem már szerintem te is elgondolkoznál hogy most akkor hívjam vagy ne hívjam...sehogy sem jó ez így.
Hisz nemtudjuk a visszautasítások okát.
Dehát ezt ő alakította így hàt viselje méltósággal.
Azt sem hiszem hogy a lelkiismeretének jó ez hogy nemköszöntötte az unokáját...már ha van neki ilyen.
Persze hozzá nem mehetünk csak úgy előre engedélyt kellene kérni.Hát nem kérek belőle.
Jössz te még az én utcámba...
Dehát ez már megtörtént így többet nem hívom.
Visszasírni?Lehet jövőre már tényleg nemtudja köszönteni.
Erre nem gondol 74 évesen?!Elég vakmerő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!