Miért csak Vona Gábor köszöntötte fel az Édesanyákat?
Figyelt kérdés
Orbán, Bajnai, Mesterházy Facebook oldalán nem látni ilyen bejegyzést.2014. máj. 4. 19:04
1/12 anonim válasza:
Mert a többi pártelnök mind büdös paraszt.
2/12 anonim válasza:
Mert a Jobbiknak feminista törekvései vannak.
(több nő a politikába, egyenlő béreket azonos pozíciót betöltő nőknek, férfiakna...stb....stb)
3/12 anonim válasza:
Mesterházy miután feltetted itt a kérdésed és olvasta, rögtön írt is egy anyák napi köszöntőt a FB-jára. :D
4/12 A kérdező kommentje:
és tényleg :D
Biztos megszokta már az utasításokat...
2014. máj. 4. 19:27
5/12 tetro válasza:
Szerintem az én anyukám beéri azzal, ha mi felköszöntjük, nem hiányzik neki se Vona, se Orbán, se Bajnai köszöntése...
6/12 anonim válasza:
Miért kötelessége bármelyik politikusnak bármit is bárhol posztolni? Abszolút érdektelen dolog, a konkretizálása meg főleg.
7/12 anonim válasza:
Azért, mert Vona Gábor egy csodálatos istenember és egy Igazmagyar ember csak érte van.
8/12 anonim válasza:
Mert ö még annyira fiatal, hogy él az anyja ezért ezt az ünnepet még fejben tartja.
9/12 anonim válasza:
Szerintem anyák napján mindenki a saját anyját köszönti fel, nem pedig facebookon beleordítja a világba. Ez nem a nőnap.
10/12 PHP de kóder! válasza:
mert zazrivecz latens homo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!