Vannak itt olyan anyukak, akik szeretik az anyosukat?
Ezen az oldalon a valaszadok tobbsege szinte semmibe nezi az anyosat. Az o velemenyuk, hozzaalasasuk, tanacsuk szinte mindig rossz, elavult, ok szinte mindig alkalmatlanok az unoka felugyeletere, mig a sajat anyukajuk a jo/jobb nagymama, csak ra lehet szamitani, stb.
Elhiszem, hogy van ellenpelda erre, de sajnos sok esetben annyira negativan irtok az anyosrol, olyan aprosagok miatt, hogy pl., ebed elott sutit adott a gyereknek... tegye a szivere a kezet az, aki majd a sajat unokajanak nem fog adni egy falat frissen sult pogacsat, mert az ebed elott veletlenul kisult, es a gyerek odaig van az illatatol, szepen keri...de ez csak egyetlen pelda volt.
Boldog gyerekkorom volt, mindket nagymammal imadtam lenni, igazi foldi paradicsom volt szamomra es a tesoim szamara, hogy naluk minden lazabb volt mint otthon, es igen, osszeettunk mindent, kikonyorogtuk az edessegeket, fent maradtunk sokaig, szomszedoltunk, koszosak lehettunk, lemereszkedtunk a dohos pincebe bujocskazni, bebujtunk neha a kutyaolba is, megsem lettunk betegek, es otthon visszaallt a rend. En mar nagyobb voltam, es emlekszem ezekre, de a 2-3 eves ocsemet is ott tudtak hagyni anyukamek velunk akar egy hetre is, soha nem sirt a "vakacio" alatt, pedig mamaek nem mindent ugy csinaltak, ahogy anyukamek, sot. Nem gondoljatok, hogy az anyukaknak elfogadobbnak kellene lenni az anyosokkal szemben?
Oszinten, ha a sajat anyukatok tenne azt, amit az anyos, akkor is ugyanugy viselkednetek?
Persze a sajat magara es kornyezetere veszelyes, nem beszamithato vagy beteg nagymamak egeszen mas tema, remelem ertheto, hogy a kerdesemmel mire celoztam.
Bocsi az ekezetek hianya miatt!
# 19-esnek!
Megértem az apai nagymama szomorúságát.
Az én két nagymamám egy községben lakott. Az anyai nagymamánál laktunk négyével koromig. Oda születtem. Majd a szünetekben, ha kellett, hétvégeken voltam nála. Mindig megoldotta, hogy átmenjek a másik nagymamámhoz is. Amikor már betöltöttem a 10-et, önállóan is közlekedtem a községben, akkor minden héten küldött, hogy legalább egyszer látogassam meg a másik mamát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!