Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig van joga beleszolni...

Meddig van joga beleszolni anyosnak a par eletebe?

Figyelt kérdés
Adott egy hazaspar. A fiu anyja beleszol abba hogy a gyerek oviba jar, az o fia dolgozik a menye csak a penzt kolti. A masik problema hogy a haztartasba is beleszol hogy poros a szekreny,a padlo,nincs fott etel. Miert gondolja azt hogy egy haziasszony koteles legalabb hetvegen fozni? Hetvegen is ehet a csalad szalamit nem? A harmadik problema hogy zavarja hogy a menye a facebookon ul. Egyebkent kulon elnek. Egy kis pihenes kijar egy haziasszonynak,ket gyermekes anyanak vagy sem?
2014. okt. 17. 16:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem éltek együtt az anyóssal, akkor mond meg neki, hogy kuss p***ba. Én azt tenném.
2014. okt. 17. 19:35
 22/29 anonim ***** válasza:
30%
Miert, utolso? Lehet hogy otthon hiaba beszelnek.
2014. okt. 17. 19:36
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
Mert egy férfi nem rohan haza anyucihoz panaszkodni. Ennyi.
2014. okt. 17. 19:39
 24/29 anonim ***** válasza:
57%
Persze mindegyik férfi ezt mondja és akkor mindegyiket ha bántja valami akkor elmondja az anyjának. A kérdező még saját magáról is leirta, hogy nem főz, porosak a butorok, akkor mire gondolhat, milyen érzést válthat ki a férjéből, vagy bármelyikünk milyen érzéssel menne haza ha a társa igy várná. Gondolom a férje konfliktuskerulő, vagy nem tud semmit megbeszélni a hatalmas egoval rendelkező feleségével és akkor egyértelmü hogy az anyjához fordul. Majd kedves kérdező addig vagánykodsz még a férjed lecserél, egy kedves, aranyos nőre, aki megfőz és gyönyörüen rendben tartja a lakást és még el is jár dolgozni.
2014. okt. 17. 19:46
 25/29 anonim ***** válasza:
21%

"Mert egy férfi nem rohan haza anyucihoz panaszkodni. Ennyi.

Ja, hogy azt csak egy nonek lehet????

2014. okt. 17. 19:48
 26/29 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező még csak azon gondolkozz el, hogy ha a Te fiad is megnől és a felesége nem lesz rendes, normális háziasszony akkor Te mit fogsz mondani, hogy hurrá jó a hideg kaja hétvégére is..meg reggelire, ebédre, meg vacsira is.. meg milyen nagyszeru kupis lakásban élni. Akkorra érdekes a mostani menyek hirtelen egész másképp gondolkoznak és amilyen utálatosak voltak az anyosukkal, olyan utálatosak lesznek a fiuk párjával is. Amit pedig annak idején magukkal szemben teljesen elfogadottnak gondoltak, azt majd ha a fiúkkal szemben játssza el egy nő akkor egész másképp fogják gondolni..
2014. okt. 17. 20:01
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

Ha olyan az anyós, mint az enyém, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a menye nem dolgozik..

Én is dolgozok, majdnem 15 ezerrel többet is keresek,mint a férjem, de mivel nálunk is én vagyok a kasszás (közös megegyezés, jobban beosztom, de ez nem azt jelenti, hogy a férjemnek nincs beleszólása vagy ne lenne nála költőpénz), ezért én vagyok, aki csak szórja a pénzt.

Én sem főzök munkából haza rohanva, hanem pletyizek a csajokkal a facebookon, végig nézem a kezdőlapot, ide is felnézek. Férjem inkább tévés.Ja és természetesen ez is neten való egész napos lógásnak van beállítva, anyós szerint.

Nem mondom, hogy a Kérdező esetére ugyanez igaz, de van ilyen, amikor "anyuka" akkor is ezt fújja, amikor nem sok alapja van.

De hogy a kérdésre is válaszoljak. Beleszólni nincs joga. Mondani meg azt mond, amit akar. Ha 100 %-osan így élnek, ahogy a kérdésben le van írva, de az a férjnek, feleségnek megfelel, akkor anyós lehet bármekkora szipirtyó, vagy akarhat bármennyire jót is, akkor sincs semmi joga beleszólni.

2014. okt. 18. 00:46
 28/29 anonim válasza:

Hát, lehet, hogy nincs joga beleszólni, de azért azt szeretném jelezni, hogy ha a gyerekek már nagyobbak lesznek és nem főzöl, nem takarítasz, akkor előbb-utóbb a férjed keres helyetted valaki fiatalabbat, aki legalább jobban is néz ki. Mert az idő száll, Te sem leszel fiatalabb. Lehet most még elég ez a férfinak, mert hulla fáradtan jön haza és eszi, ami van, a gyerekek az újdonság varázsa, de ha egy meleg családi fészket varázsolsz neki, amibe jó hazajönni, akkor hosszú kapcsolatot is kapsz cserébe. Lehet, úgy érzed, megterhelő a házimunka, de ezért cserébe vagy otthon, ha minden ragyog és van meleg kaja és ezután lógsz még a facebook-on is, akkor egy szava sem lehet az anyósnak.

40F-ként tanácsolom ezt.

2014. okt. 21. 07:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdésíró, ha az én párom nem főzne, mocsok lenne a lakásban, a fészbukon ülne egész nap, akkor kapna egy első, majd egy végső figyelmeztetést.
2014. okt. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!