Meddig van joga beleszolni anyosnak a par eletebe?
"Mert egy férfi nem rohan haza anyucihoz panaszkodni. Ennyi.
Ja, hogy azt csak egy nonek lehet????
Ha olyan az anyós, mint az enyém, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a menye nem dolgozik..
Én is dolgozok, majdnem 15 ezerrel többet is keresek,mint a férjem, de mivel nálunk is én vagyok a kasszás (közös megegyezés, jobban beosztom, de ez nem azt jelenti, hogy a férjemnek nincs beleszólása vagy ne lenne nála költőpénz), ezért én vagyok, aki csak szórja a pénzt.
Én sem főzök munkából haza rohanva, hanem pletyizek a csajokkal a facebookon, végig nézem a kezdőlapot, ide is felnézek. Férjem inkább tévés.Ja és természetesen ez is neten való egész napos lógásnak van beállítva, anyós szerint.
Nem mondom, hogy a Kérdező esetére ugyanez igaz, de van ilyen, amikor "anyuka" akkor is ezt fújja, amikor nem sok alapja van.
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Beleszólni nincs joga. Mondani meg azt mond, amit akar. Ha 100 %-osan így élnek, ahogy a kérdésben le van írva, de az a férjnek, feleségnek megfelel, akkor anyós lehet bármekkora szipirtyó, vagy akarhat bármennyire jót is, akkor sincs semmi joga beleszólni.
Hát, lehet, hogy nincs joga beleszólni, de azért azt szeretném jelezni, hogy ha a gyerekek már nagyobbak lesznek és nem főzöl, nem takarítasz, akkor előbb-utóbb a férjed keres helyetted valaki fiatalabbat, aki legalább jobban is néz ki. Mert az idő száll, Te sem leszel fiatalabb. Lehet most még elég ez a férfinak, mert hulla fáradtan jön haza és eszi, ami van, a gyerekek az újdonság varázsa, de ha egy meleg családi fészket varázsolsz neki, amibe jó hazajönni, akkor hosszú kapcsolatot is kapsz cserébe. Lehet, úgy érzed, megterhelő a házimunka, de ezért cserébe vagy otthon, ha minden ragyog és van meleg kaja és ezután lógsz még a facebook-on is, akkor egy szava sem lehet az anyósnak.
40F-ként tanácsolom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!