Meddig van joga beleszolni anyosnak a par eletebe?
Figyelt kérdés
Adott egy hazaspar. A fiu anyja beleszol abba hogy a gyerek oviba jar, az o fia dolgozik a menye csak a penzt kolti. A masik problema hogy a haztartasba is beleszol hogy poros a szekreny,a padlo,nincs fott etel. Miert gondolja azt hogy egy haziasszony koteles legalabb hetvegen fozni? Hetvegen is ehet a csalad szalamit nem? A harmadik problema hogy zavarja hogy a menye a facebookon ul. Egyebkent kulon elnek. Egy kis pihenes kijar egy haziasszonynak,ket gyermekes anyanak vagy sem?2014. okt. 17. 16:15
11/29 anonim válasza:
Joga semeddig és semmilyen körülmények között sincs.
Tanácsot viszont adhat, és a véleményét is elmondhatja. Ilyen lusta nőszemélyt, mint ez a feleség, én sem bírnék szó nélkül hagyni :)
12/29 anonim válasza:
Ilyen kis ingyenélő, koszban tanyázó, és háztartást sem vezető nőszemélyt már régen kivágtam volna...
"a menye a facebookon ul"
...és -fogadjunk, hogy- pasizik egész nap!
Fogsz te még másban is ülni, ha nem zavar el dolgozni a férjed.
13/29 anonim válasza:
Miközben olvasom a kérdést, azon gondolkozom, ezt nem egy anyós írta valójában, és csak kíváncsi a reakciókra? Én anyósom szó szerint így beszél rólam a hátam mögött. Pedig majdnem minden nap főzök, de neki ha nincs 3 fogás, az már nem étkezés, nekem csak kotekszik hogy miért nincs leves, de másoknak már azt mondja, nem is főzök egyáltalán :-) Facebook dettó, reggel 7 és este 10 között összesen napi 1 órát pihenek a neten(a többi időben még sem állok) , de ha látja, hogy vmit posztolok, az már neki netezes álló nap.
14/29 anonim válasza:
Azért van otthon főzzön.Minek főzne be 6félét amikor kisgyerek van,jobb a friss minden nap.oszt mé poros az a curva szekrény?Nem az anyósnak,hanem a fiának kéne páros lábbal..ezt a derék menyecskét..
15/29 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok, tehát nincs szükségetek az irányításra. Vagy mégsem? Talán úgy viselkedtek, irányítani azt lehet, aki hagyja.
16/29 anonim válasza:
a 3-as válaszolóval értek egyet. Ha nem csinál otthon semmit a nő és nem is dolgozik akkor mi a fenét kell pihenni? Magyarul otthon mereszti a pi csáját.... hát...
17/29 anonim válasza:
Ez nem beleszólás. Beleszólás valóban az lenne, ha azt mondaná ma ezt főzz, holnap így moss, ne így teregess, a fiam nem így szereti én nem így főzöm. A kérdező ki ebben a történetben?
18/29 anonim válasza:
Addig van joga beleszólni, amíg eltűrik tőle, és le nem állítják. (az egy tök másik kérdés, hogy az ember valamiben akár igazat adna neki, az még nem csinál jogot a beleszólásra)
19/29 anonim válasza:
Lehet szegény férjed panaszkodott rád, én is anyós vagyok 2 fiam van, kulon lakunk, en soha at nem megyek, csak ha meghivast kapok, de a fiaim mindig nekem panaszkodnak, ha a feleségük nem főz, stb. vagy elköltötte a pénzüket, stb..beugranak hozzám és nálam esznek..de én visszafogom magam és nem beszélek a menyeimmel, nehogy véletlen elszakadjon nálam is a cérna.
20/29 anonim válasza:
Gerinces emberek a fiai, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!