Anyósom megtudta, hogy ebédre rendeljük a kaját, ezért kitalálta, hogy majd ő főz a fiának minden napra friss ebédet, ha már én lusta vagyok hozzá. A férjem leállította, most engem szid emiatt. Mit csináljak vele?
A férjem vagy elengedi a füle mellett, vagy elmondja hogy semmi köze hozzá, ne szóljon bele.
Ti mit tennétek? Engedjem el én is a fülem mellett? De hogyan?
40-es..
de sok eszed van...
mindig így főztek nálunk és ezt láttam a hosszú évek alatt és ezt tanultam meg. Senki nem írta, hogy "kipottyanva" már főztem. Nem kötekedni kéne.
De nem is csodálkozok rajtatok, ide csak kötekedni járnak sokan, köztük te is.
21L
ma 13:40-es: ugyan NEM a 21 éves lány vagyok, de miért ne mondhatná, hoyg ÖK fözni szoktak?
Én 10 éves korom óta fözök minden nap...
De eleve nem erröl szól a kérdés, jobb, ha nem jársz ide kötözködni...
Én vagyok a 21L szerint vicceskedő :)
Kedves #40, látod látod mi rosszul csinálunk valamit, ŐK 21 éve főznek, más meg 10 éves kora óta :)
Szerintem sz..ni bele és kérjük meg az anyóst, hogy jöjjön át főzni :P
Hagyjàtok màr szegény 21/L-t!Legalàbb a jora törekszik.
Amugy én is csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz az anyossal,csinàld azt, ami nektek jo.
Valószínű semmit nem tehetsz, nem szabad elfogadni a kaját amit hoz. Én is rendelnék ha rajtam múlna minden nap, most heti 3x rendelünk vagy éttermezünk. Minden konyhában töltött percet időpocsékolásnak érzek és előtte, utána mosogatni... akkor már inkább rendelünk és az együtt töltött időt kellemesebb elfoglaltsággal töltjük.
21 l: én is haonlóan gondolkodtam 21 évesen, aztán elköltöztem otthonról.
Nem is tudom hogy csinálja az akinek kisbabája van otthon és még főz is minden nap. Éjszaka, vagy mikor? Minden tiszteletem.
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!