Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom megtudta, hogy ebédre...

Anyósom megtudta, hogy ebédre rendeljük a kaját, ezért kitalálta, hogy majd ő főz a fiának minden napra friss ebédet, ha már én lusta vagyok hozzá. A férjem leállította, most engem szid emiatt. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

A férjem vagy elengedi a füle mellett, vagy elmondja hogy semmi köze hozzá, ne szóljon bele.

Ti mit tennétek? Engedjem el én is a fülem mellett? De hogyan?

2014. okt. 15. 10:21
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

am én szeretek főzni

de mit nem meg adnék azért h ne kelljen minden nap

nekem pont megfelelne ha csak hétvégén kellene

nekem is 3 gyerekem van

és meló után összeszedni őket haza lecke fürdés lefekvés mosás mosogatás stb.... főzni max egyszerűket gyorsakat

ááá irigyellek

2014. okt. 15. 11:22
 22/54 anonim ***** válasza:
85%

könnyen beszélnek azok akik még otthon laknak és anyuci főz neki, hogy mennyivel jobb a főtt kaja

Majd ha neked is lesz 3 gyereked és dolgozol napi 10 órát, esetleg még tanulsz is mellette akkor kiváncsi lennék mennyi kedved lenne főzni

2014. okt. 15. 11:26
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyedül kellett megoldanom az ebédemet, próbáltam mindkét verziót, nekem jobban bejött a rendelés. Nem eszek sokat, volt hogy megmaradt, ki kellett dobni, aránytalanul sokat ment a tűzhely, egy fél csirkemell is kb 400Ft. A kis menü meg 5-600Ft, és két fogás (egy főre sose főznék két félét).
2014. okt. 15. 11:27
 24/54 anonim ***** válasza:
6%

En csak azt nem ertem miert baj ha az anyós foz ratok?

Hatha neki igy tetszik es Ennyi fölösleges pénze es ideje van, had csinalja.

Ti jártok jol, nem?

2014. okt. 15. 11:32
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnéztem volna anyós fejét, ahogy szalad be a kisfia munkahelyére a kis lábas bablevessel :D :D :D
2014. okt. 15. 11:32
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azert, 24, mert csak a kisfiának fozni, a többieknek nem? Vagy meet egyszeruen önállóak akarnak lenni? Vagy mert anyós nem ugy főz, ahogy ok szeretik? Nem mindegy? Nem akarjak es kesz.m
2014. okt. 15. 11:34
 27/54 A kérdező kommentje:

A gyerekek esznek oviban, suliban, oda nem lehet sajét ebédet vinni. Bár lehet, anyósom megpróbálta, csak a portás nem engedte be. Kinézem belőle.

A férjem szeretne kicsit egészségesebben enni, az anyósom által főzött magyaros, főszeres-zsíros ételek minden nap sajnos nem ez a kategória. Jól főz anyósom, nagyon finom, én is szeretem, de kb 2 hét alatt készülne ki a gyomrom, ha minden nap azt kellene ennem.

Ennek ellenére nem ellenzem, hogy főzzön a fiára, ez a férjem döntése. Ő nem/sem akarja.

2014. okt. 15. 11:38
 28/54 anonim ***** válasza:
52%
Hmmm meg is jött az étvágyam, rendelek kaját :P
2014. okt. 15. 11:39
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

24-re:

Először is: mert ezzel infantilizálja őket. Felnőttek, családosak, külön háztartásban laknak, saját maguk akarják eldönteni, mit esznek.

Másodszor: nagyon kell vigyázni az ilyenekkel, mert pont az ilyen anyós hajlamos később fölemlegetni, hogy ő mennyit segített annak idején, éveken át főzött rájuk stb. Ha az ember visszakérdez: "Ki kérte?", arra meg azt mondják, "De azért megettétek, nem?"

Harmadszor: a nyitókérdésben benne van, hogy emiatt lustának nevezi a menyét, és miután a férje leállította, azóta a kérdezőt szidja. Na az ilyen "segítségből" jó érzésű ember nem kér!

2014. okt. 15. 11:51
 30/54 anonim ***** válasza:
5%

Nem kell bàntani a 21 éves lànyt, nemhogy örülnétek ,hogy van még rendesen nevelt gyerek, és amúgy is igaza van mìg rendelsz 2000-ért 2 fõre és ez csak az ebéd abbòl màr 2 napra fõzök plusz a többi is megvan.

Meg lehet oldani rendes munkaidõ mellett ( pl. nem 12 òràs munkànàl) én 3-ra érek haza ha túlòra van akkor 5-re és simàn megfõzök , pedig megyek egész nap a melòba, nem egy monitort bàmulok.

Ettõl függetlenül kérdezõ ne szòlj bele, a férjed jòl teszi,hogy leàllìtja, végülis az õ anyja, tudod hogy a régiek még benne vannak ebben a tipikus nõi szerepekben, ez nem fog vàltozni, csak engedd el a füled mellett.

2014. okt. 15. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!