Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi rosszat tettem hogy ezt...

Mi rosszat tettem hogy ezt érdemlem anyósomtól? Mit tehetnék hogy megváltozzon velem szemben?

Figyelt kérdés
Amióta ismer utál pedig én nem adtam rá okot.Mindig kedves voltam,még akkor is mikor tudtam hogy utál.Majd később úgy tűnt megváltozott.nyitott felém,voltak kedves szavai is,de azért néha csípkelődött.mostanába sok minden Kiderült:lehordott minden féle k....k,szidta a családomat amikor Kiderült hogy terhes vagyok azt hazudgálta mindenkinek hogy nem a fiátol van,másoktól hallottam vissza.hazudgált rólam egy csomó mindent:lusta vagyok,nem tudok mosogatni,mikor vett nekem valamit azt mondta én kértem és még sorolhatnám.egyszerűen nem értem mi velem a baja?szemembe meg agyonra dícsér,azt mondja mennyire szeret a hátam mögött meg kidumál.
2014. okt. 14. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Mi csak abból tudunk kiindulni, amit a kérdező írt. Ezt veszem alapul. Sajnos nem tudsz mit csinálni, egy ember csak úgy nem változik meg. Vannak emberek, akiknek a lelke meg van mérgezve gyűlölettel, elutasítással, és mindent támadással lepleznek. Aki ilyen, az valamit takargat. Meg amúgy is elviszed a fiát. Valakinek ez pont elég, hogy utáljon. Sok ilyet hallottam. Ha a közelében vagy, akkor mély levegő, bent tartani, akkor nem fáj annyira. Kerülni kell. Ez ma már a harmadik semmitmondó hozzászólásom.
2014. okt. 15. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Nagyon sajnállak, én is hasonló cipőben vagyok. Anyós, após utál, igaz engem 15 éve. Férjem egyke, lehet, hogy ez sok mindent megmagyaráz.

3 gyermekünk van, állítólag őket szeretik. Legutóbb apósom ordibált velem, minősíthetetlenül viselkedett, anyósom szó nélkül tűrte, szerintem élvezte is. Azóta nem láttam őket, nem is megyek hozzájuk. Apuka megy, amikor akar, ha a gyerekek akarnak, vele mennek. (A két kicsi nem fog menni nélkülem, ez eléggé biztos, ők még nagyon kicsik.) Nem tudom, hogy mit tettem, miért ilyenek velem. Nem vagyok sötét és rosszindulatú, két diplomám van, 2 gyerek mellett szereztem doktorátust. Egy tippem van: nem úgy ugráltam, ahogy anyóspajti fütyült.

Nálunk egyébként fordítva van: sosem dicsért meg, sosem volt jó, amit csináltam, még nem sikerült jól levegőt vennem az elmúlt 15 évben. Mások előtt azonban dicséri a gyerekeket, a férjemet, és engem sem pocskondiáz. Sajnos az én tapasztalatom szerint az anyós és az após egy átok.

2014. okt. 15. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.megértelek,nagyon rossz lehet neked is.az én anyósom egy kétszínű álnok nő.a szemembe kedves a hátam mögött meg kibeszél és hazudgál.legutóbb pl arra célozgatott hogy engem nem szeret a kislányom.na ezt már nem bírtam kiosztottam
2014. okt. 15. 10:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kritikus pont, hogy a férjed mit tud erről, és ha tud, mit szól hozzá.

Ha tud róla és melletted áll, akkor kérd meg, hogy ő állítsa le az anyját, mégiscsak ő ismeri legjobban.

Ha nem tud, akkor beszélj őszintén (de nem vádaskodva) a problémáról neki és kérd a segítségét.

Ha tud, de nem tesz semmit, az gááááz, de nagyon!

2014. okt. 15. 10:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Tud róla.volt már hogy kiosztotta össze veszett vele,de mindig másra fogja hogy más mondta.pl:mikor kérdőre vonta hogy miért terjeszt olyanokat hogy nem az övé a kicsi.akkor azt mondta neki nem ő találta ki ő is mástól hallotta.de am van amikor csak annyit mond hogy fogadjam el olyannak amilyen.
2014. okt. 15. 10:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14. hsz. vagyok ismét.

Hát, ebből úgy érzem, nem nagyon áll ki melletted.

Szerintem mondd meg a férjednek: ha ő nem képes leállítani az anyját, akkor többet te nem mész az anyósodhoz és őt ide be nem engeded, az utcán pedig átmész a másik oldalra, ha meglátod.

Akkor legalább neked nem mondja.

Ha pedig másvalakitől olyat hallasz vissza, hogy anyósod azt mondja, hogy pl. nem férjedtől van a gyerek, akkor oszd ki azt, aki ezt mondja. Mert ő is keveri a sz..t, úgyhogy nem sokkal különb az anyósodnál.

2014. okt. 15. 11:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Én is Úgy érzem néha hogy nem mindig áll ki mellettem.am volt már olyan hogy 2 hétig nem jött anyósom és mi se mentünk.utána ő jött bocsánatot kérni.
2014. okt. 15. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

14. és 16. vagyok.

Van, amit meg lehet bocsátani.

De egy olyan mondatot, hogy nem a fiától van a gyerek, azt én ugyan sosem bocsátanám meg. És rohadtul nem érdekelne, hogy ő csak mástól hallotta. Kötelessége lett volna fia nevében kikérnie magának a feltételezést. Azzal, hogy továbbadta, csak a sz...t keverte.

Én ilyen mondat után ÖRÖKRE befejezném vele a kommunikációt. Nem mennék hozzá, nem engedném be hozzánk, ha ő hívna, a telefont letenném, az utcán kikerülném.

2014. okt. 15. 13:01
 19/19 anonim válasza:
0%
Szakíts a nejeddel! Én is így tettem, ugyanis ezt mondtam neki: Figyelj drágám szeretlek, majdnem annyira mint a kocsimat!
2014. okt. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!