Szerintem egyaltalan nem reagalom tul. Szerinetek? K. a. bovebben lent
Figyelt kérdés
azt mondta az anyoson a 3 eves kislanyomnak kuurrvva,hat hogy lehet ilyent?en persze leorditottam a fejet,o peddig vegigtelefonalta a lanyait es a kedvenc menyet es leadta az o szepitett verziojat.szerintuk tulreagalom,es legyek szives ezentul is szolgaljam ki mindennel amit ker es segitsek neki,nehogy beleroppanjon a munkaba.hat en ezek utan le se sz...m,szerintuk ez nem helyes,es ne huzzam fel enyire magam,hanem seperjek ki nala,mert azt mondta a telefonba hogy a leanyom mindent osszemorzsalt.a helyesiraset es ekezetekert bocsi de mindenem reszket annyira felhuztam magam.segitsetek2014. okt. 11. 10:16
11/15 A kérdező kommentje:
30 hetes,és ugy érzem mindjárt megszülök.de ők csak azért hivnak fel,hogy adok majd egy pohár vizet neki ha hal meg?nem is ugy néz ki mint aki haldoklik
2014. okt. 11. 19:16
12/15 anonim válasza:
Az én anyósom is szokott ilyet mondani az unokájára (sógornőm lányára): úgy szétteszi a lábát mint egy kis qurva. Ezt akkor mondja, amikor a kislány izeg-mozog és 'szétteszi' a lábát. Van aki szerint ez vicces, sógornőm nem szól rá az anyjára. Nekem ez nagyon furcsa és egyáltalán nem vicces.
13/15 A kérdező kommentje:
hat en se tudok nevetni rajta,foleg miutan kiderult hogy miert mondja.szerencsere a baba megvan,aposomnak hala,de felo hogy a sogoraszony nem tudjuk meddig mehet el ha felugyelet nelkul marad
2014. okt. 14. 10:49
14/15 anonim válasza:
ez veszélyes rád nézve...borzalmasan, általános esetben 37 alatt beszélünk koraszülésről és ha annyi stressz ér téged, akár ez is megtörténhet és rengeteg gond fellépet...és nem, nem normális hogy ilyet mond egy kislányra... nem tudom, hogy mennyire van esélyetek, de amint tudtok költözzetek el, mert ez a nő nem fog nyugodni, de inkább az egész famíliából kifelé mert nem lesz szerintem jó vége...néha összefutni ok, de ezt folyamatosan tűrni...csoda hogy bírod...
15/15 A kérdező kommentje:
ugy dontottunk,hogy nem megyek arrafele,es o se johet,es sejtesem szerint meg a baratnoim se szabad mondjanak semmit rola.jelenleg aposom nalunk van,vele jol kijovk,de o sem emlegeti(hazalatogatott ket lanya,es apos se birta tovabb,a vernyomasa miatt at jott).most jol vagyok
2014. okt. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!