Ez normális? Így természetes?
Figyelt kérdés
Három éve költöztünk össze párommal. Azóta már házasok vagyunk van egy 3 honapos kislányunk. Anyósnál vagyunk itt van egy 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra. Külön van minden óra,kivéve a víz. A gyerek szűletése előtt 40e fizettünk plusz az itteni számlát. Most egy ideje a gyerekre hivatkozva 20e fizetünk. Férjemnek van egy testvére aki Anyósnál lakik nem támogatja semmivel illetve néha ad 2-5e de azt hétvégén vissza kéri! Folyamatosan minket piszkál hogy kevés a pénz, meg hogy sokat mosok a gyerek miatt! Neki nem támogatni kéne minket? Ami még ront a helyzeten, hogy zúgivó!(gyereket nem hagyom itthon vele, sokszor alig áll a lábán) Vélemény? Én vagyok túl érzékeny?2014. okt. 8. 08:22
11/42 anonim válasza:
Mire fizettek 20 ezret? A vízre?Mi négyen vagyunk,minden másnap mosok,és 5500 a havi vízszámlánk.
12/42 Kései Sirató válasza:
Nem normális, nem tertmészetes az, hogy együtt laktok. Költözzetek el, önállósodjatok! Felnőttek vagytok, legyen saját életetek!
13/42 A kérdező kommentje:
Anyagilag ne támogasson! De ne is hátroltasson! Mindig van valami amiért pénzt kér! Igen a kaja külön van csak a víz közös.
2014. okt. 8. 08:54
14/42 anonim válasza:
Mivel minden külön van és csak a víz van közösbe amire 20 ezret fizettek havonta( ami abszurd) .....ezért nem foglalkoznék anyóssal. Mikor panaszkodik megmondanám,hogy lehet öcsikéhez menni, persze hogy tőletek akar pénzt, eddig is adtatok, csaj nem.tudom mire fel volt a 40 e, mert annyi vizet egy évben nem lehet elhasználni....Jogilag úgyse tehet ki gyerekkel ha besértődik.
15/42 anonim válasza:
Szegeny anyos. Ket gyereke meg minding otthon csucsul, egyik meg feleseget, gyereket is Odahozott. Kozben meg a draga menyecske is beszallt az ujj mutogatasba, ki adjon tobbet. Kerdezo, felet fizetitek mint azelott. Gondolom lakber Nuku. Ne felled ti harman , testver legalabb egyedul eloskodik anyja nyakan
16/42 anonim válasza:
Hogy érted, hogy anyagilag ne támogasson, de ne hátráltasson titeket? Hiszen nem írtad sehol, hogy hátráltatna bárkit is az anyós. Ti ott élhettek, fizetitek a rezsit. Ez még nem hátráltatás. Azt, hogy a tesó mit fizet, mit nem fizet az nem tartozik rátok. Az az anyós és a tesó "üzlete"
17/42 A kérdező kommentje:
Örüljünk neki hogy 40e helyett 20e? 40+rezsiért már kapni 2szobás albérlet! Elvileg azért jöttünk ide mert itt tudunk majd spórolni sajátra! De nem megy,mert hol az éves gáz számla jön,hol a villany amibe segíteni kell hol elromlik a cirkó.. Férjem meg csak nem mondhatja "anyám fagyál meg" én sem mondanám.
2014. okt. 8. 09:24
18/42 anonim válasza:
De ha anyagilag rosszabbul jártok, mint albérlettel, akkor miért nem költöztök el ?
19/42 anonim válasza:
Akkor menjetek két szobás albérletbe plusz segíts nekem is, mert én olyat nem találok sehol még egy garzon is 45-nél kezdődik.
20/42 anonim válasza:
Rakjatok be a vízre is egy almérőt, és akkor annyit fizettek, amennyit használtok. Bár nem teljesen értem, hogy van ez most, fizettek 20.000,- (régebben 40.000,-) um. albérleti díjat és azon felül a rezsit az anyósnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!