Páromat megműtottek?
Figyelt kérdés
... pisilnie kellett. Anyósom szólt az nővérek, aki hozott "kacsát". Anyósom meg akarta pisiltetni a fiát, de a nővér raszólt és visszavette, mondván ez az ő dolga... vélemény?2014. szept. 2. 00:14
11/17 anonim válasza:
Anyós kétségbeesve próbál segíteni ebben a helyzetben, hogy a fia gondját minél jobban megkönnyítse. Megértem. Nagyon rossz lehet tehetetlenül látni a fiát egy percre is akár.
A nővérnek meg ez a dolga.
Mindkettő nő, egyikben sincs perverz vágy, csak segíteni akarás.
12/17 anonim válasza:
Hat en mar azt se ertem, hogy ha a te parod, kkor miért anyós ajánlja fel a segitseget egy ilyen intim helyzetben, miért nem te.
Amúgy a no érnek igaza van, valoban az o dolga.
13/17 Salx Narval válasza:
És mit gondol erről a párod? Kívánok neki mielőbbi felépülést. Tudom milyen megalázó helyzet ez a betegnek de nincs mit tenni. Hasonló helyzetben én a nővérre bíznám a dolgot. Bocs anya.:D
14/17 anonim válasza:
A nővér dolga, és szerintem előtte kevésbé kellemetlen is. A rokonok sokszor túlságosan aggódnak és ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák a beteget.
15/17 anonim válasza:
Pontosan az jutott eszembe, ami a 12-esnek, hogy ha az én férjemről lenne szó, én segítettem volna neki. Mivel természetesen én látom nap, mint nap meztelenül, talán így lenne a legkevésbé kínos neki.
16/17 Salx Narval válasza:
Én megértem, hogy mindenki segíteni akar, de nyilván nem vagytok ott éjjel nappal, valakinek akkor is meg kell oldania a gondot, ha nem vagytok ott. Nem jobb azokra bízni akik mindig ott vannak és ez is a munkájuk része? Egyébként csodálkozom, hogy nem tettek be egy katétert szegénynek, vagy nem pelenkázták be. Amerre én jártam, ott nem vacakoltak pisiltetéssel.
17/17 anonim válasza:
Ápolónő vagyok. Én amíg nem kell nem adok pelenkát. Mert az a tapasztalatom, hogy az lelkileg sokkal jobban megviseli az embert. Nyílván mindig a beteggel egyeztetek a döntések során. Ebben ugyan úgy a beteggel megbeszéltem, hogy mit szeretne. Lehet a kérdező párjával is megbeszélte ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!