Páromat megműtottek?
Figyelt kérdés
... pisilnie kellett. Anyósom szólt az nővérek, aki hozott "kacsát". Anyósom meg akarta pisiltetni a fiát, de a nővér raszólt és visszavette, mondván ez az ő dolga... vélemény?2014. szept. 2. 00:14
3/17 A kérdező kommentje:
Melyik lehet a kevésbé kínos neki? Olyan rossz így látni...
2014. szept. 2. 00:26
4/17 A kérdező kommentje:
Olyan kiszolgáltatott...
2014. szept. 2. 00:27
6/17 anonim válasza:
Hat, az biztos, hogy kellemetlen neki, de ha Te pisiltetned ugyanolyan kinos lenne szerintem. Gyors gyógyulást kivanok neki!!:)
7/17 anonim válasza:
Egykoron még ő tisztította a farkát..
Most miért lenne kínos? Azért szülő, hogy addig segítsen a dolgokban ameddig tud
8/17 anonim válasza:
Ahol tartosan beteg magát ellátni nem tudó"gyerek"van,ott is az anya látja el.Akár pelenkázza is.Mi baj ezzel?Segíteni akart,nem azt fogja kukkolni milyen és mekkora farka van a fiának.
9/17 anonim válasza:
Jól tette a nővér, ez az ő dolga.
10/17 anonim válasza:
Csinálja csak a nővér .. az ő feladata végülis . Egyébként nincs ebben semmi kínos .. mármint a szituban . Én tavasszal életveszélyes állapotban töltöttem kórházban egy hónapot ,katéterem és még pelenkám is volt . Anyám egészségügyisként dolgozott egykor ,így volt amikor ő tett tisztába ,de jobb volt amikor a nővérek csinálták . Nem azért mert kínos volt ,hanem mert csak gyorsabbak voltak stb ,anyám meg hajlamos volt pánikolni ,nem -e okoz fájdalmat stb . Elhiszem hogy anyósos segíteni akar ,de hagyja ezt a dolgot inkább nővérkére . 33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!