Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan beszéljem rá a páromat...

Hogyan beszéljem rá a páromat arra, hogy tegezze anyámat?

Figyelt kérdés

Anyám 68 éves lesz, a párom 45, anyám felajánlotta neki, hogy tegezze, de a párom nem akarja.

Anyámat még a 30 éves sógorom is tegezi, akkor a párom miért nem képes erre? Olyan fura mikor együtt van a család.

2014. jan. 11. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Miért zavar ez téged?

Van, aki a SAJÁT anyját is magázza! Ha valaki ebbe nőtt bele, hogy az idősebbeknek így is kijár a tisztelet, azt nehezen veszed rá erre és nem is kellene erőltetned.

2014. jan. 11. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha anyukád fel ajánlotta, de a párod nem akarja akkor hagyd.

Anyám (45) tegezi az anyját, de a bátyja (53) viszont magázza. 22 éves koromig ez fel sem tűnt.

Biztos így nevelték. Én sem tudtam sehogysem tegezni az 56 éves kollégámat, pedig sokszor kérte.

2014. jan. 11. 18:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Anyám mindig mondja, hogy nyugodtan tegezheti.

Az a fura, hogy mikor együtt van a család akkor mindenki tegezi anyámat csak a párom nem.

2014. jan. 11. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Beszéljen mindenki angolul a közös vacsoránál...
2014. jan. 11. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Lajos! Kérlek tegezd anyát.
2014. jan. 11. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez legyen a legnagyobb gondod. Ha nem tudja tegezni, akkor nem tudja.
2014. jan. 11. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy a párod KÉNYELMETLENÜL érezné magát, ha tegezné anyukád? Oké, hogy anyukád felajánlotta, de a párod ezzel nem akar élni.

Fogadjátok el, és felesleges ezt erőltetni.

2014. jan. 11. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehogyan.Én sem tudtam tegezni az anyósom.Ugy voltam vele ő az anyós én őt le nem tegezem.és marha idegesítő volt ezzel nyaggatott mindig.Minél jobban mondogatta annál nagyobb volt bennem az ellen állás.Aztán feladta bele nyugodott.
2014. jan. 11. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
A felajánlott tegezést visszautasítani nagyfokú illetlenség. Ezt jelezni kellene a párod felé.
2014. jan. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!