Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy az apjának...

Normális, hogy az apjának segít ahelyett, hogy velünk töltené a szabadidejét?

Figyelt kérdés

Párom rengeteget dolgozik, keveset van itthon. Van egy másfél éves kislányunk.

Amikor Párom szabadnapos, akkor is apósomnak megy segíteni(mezőgazdaság).

Nem tudom, meddig lehet ezt bírni, de elég magányosnak érzem magam :(

Én aggódom túl vagy ennek nem így kellene lennie?

2014. aug. 23. 06:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Nálunk is hasonló a szitu. Én 4 gyerekkel vagyok itthon, ebből 3 kicsi, ( 3 éves és 1,5 éves ikrek). Nem könnyű velük. ha a férjem hazajön, megy a kertbe, vagy barkácsol, de én nem panaszkodom. Bár néha emlegetem, de elvagyok, mire bejön a kicsik megfürdetve, megetetve. Múlt héten hétvégén anyjáénál nyírt füvet, egész nap, mert az apjának fáj a lába, tegnap is egész nap, egy másik telken. Én örülök neki, hogy ilyen, segít a szüleinek, én is így gondolkodom. És örülök, hogy a gyerekek is ezt a példát látják. Nem nyavalygok, hog

y jöjjön haza, legen itthon, stb., egyedül is meg tudom oldani, ami kell, és feltalálom magam egyedül is, netezek, olvasok, tévézek ha van időm.

2014. aug. 24. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"#3-nak igaza van!Menjetek el vele ti is:)"

De jó lesz hárman a kombájnon, vagy a bikák között, vagy a bálázón stb.

2014. aug. 25. 02:45
 13/14 mi a fene ***** válasza:
12-esnek , nem kell gúnyolódni, igenis van olyan helyzet, amikor a szülőknek segiteni kell.A fiú tudja ezt, és eszerint cselekszik, biztosan szeretne többet lenni a családjával, de most ez a szitu, majd a télen. Biztosan nem lenne senkinek baja, ha a feleség ha nem is mindig de néha elmenne a gyerekkel együtt, most amikor még gyes-en van. Arra is gondolni kellene, hogy majd visszafelé is működhet a dolog, ha lejár a gyes- és beteg lesz a gyerek, vagy lesz másik. Igy ám !
2014. szept. 10. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as, mi gúnyolódás azon, hogy azt javasolják neki, hogy menjenek hármasban, és akkor majd ott legyenek együtt. Ja a kombájnon vagy mi? Együtt úgy se lesz a férjével, hiába megy. Annyi, hogy akkor ülhet az anyósánál, míg a férje odavan az apjánál. Ez így sem úgy sem a szabadidő együtt töltése.

Egyébként ha megnézed az arányok a segítésben sokszor eltolódnak, mert az oda-visszaműködés az biztos nem fog sose úgy kinézni, hogy anyóséknak minden áldott napja arra megy rá, hogy a fiataloknak ugráljanak, de a fiatalok már most minden szabadidejükben ugrálnak nekik.

2014. szept. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!