Mit lehetne kezdeni párom családjával, teljesen kikészítik?!
Egy telken élünk a nagyszülőkkel, külön házban, albérletben. Megállás nélkül cseszegetik! Csinálja ezt, csinálja azt, miért nem csinálja, most rögtön jöjjön, miért nem fizet, miért tartozik, miért nincs lesöpörve a lépcső, rendetlen a terasz, stb, stb. Engem is utálnak, de tőlem függetlenül is ezt csinálják vele. Az anyja szintén, folyamatosan hívogatja, hogy menjen ide, menjen oda, csinálja ezt, csinálja azt, miért nem úgy csinálja, az úgy nem jó, rosszul csinálja, és csak mondja és mondja és mondja, párom meg teljesen kikészül tőle. (Az anyja legalább engem nem utál... azt hiszem.) Többször előfordult, hogy szeretkezni se tudtunk nyugodtan, mert először kopogtak, 10 perc múlva meg a telefon csörgött!!!
35 éves, és teljesen ki van készülve idegileg. Ma reggel volt először pszichiáternél, antidepresszánst és feszültségoldót kapott, ami szerintem egyszerűen már !!!TŰRHETETLEN!!!.
Az sem segít, hogy én meg nagyon nehezen találok munkát... (Bár lekopogom, talán végre sikerült.)
Elköltözni nincs pénz. Szerintem el kéne küldenie a francba mindenkit, de nem akarja, végül is csak a családja. Én meg nem tehetem meg. Idegbeteg, ettől a mi kapcsolatunk is tönkre fog menni előbb-utóbb, és azt nem akarom, de mi a fenét tudnék vele csinálni? Nem hajlandó kikapcsolni a telefonját, mert "mi van ha történik valami"! És megállás nélkül csörög... (Persze sosem vészhelyzet miatt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!