Tiltják tőlem a barátnőmet, mit tegyek? Sziasztok, az a gond, hogy barátnőmet tiltják tőlem a szülei, nem találkozhatunk, nem járhat hozzám. én sem mehetek hozá szoval mit tegyek?
"Én azon vagyok kiakadva,a szülei ha már többször megengedték nála aludjon...akkor most mit pattognak elment vele Pestre?"
Ha csak úgy hirtelem ELTÜNIK egy 16 éves lány, akkor minden NORMÁLIS család ideges lesz, hoyg nem történt-e vele valami nagy baj - naponta lehet hallani/olvasni, hogy megeröszakolnak, megölnek fiatal lányokat.
Ha elöre szólnak, hogy együtt mentek el, az más, de se szó, se beszéd alapon JOGOSAN vannak a szülök kiakadva.
A fö probléma ebben az esetben NEM az volt, hogy együtt mentek el, hanem hogy a szülök EZT nem tudták, csak annyit, hogy a gyerekük nincs sehol.
A másik meg, hogy ilyen esetben a kérdezönek legfeljebb bocsántot kellett volna kérnie a szülöktöl, hogy meggondolatlan volt, nem pedig "kiosztani" a szülöt! EZ az, ami végképp bunkóság!
Szerintem a szülők a szülők szemszögéből úgy néz ki, hogy eddig is csak tűrték, meg volt róla a véleményük, meg úgy voltak vele, hogy majd csak jobb belátásra tér a lányuk, és nem akartak ők lenni a tetű szülők, mert mindenki másnak engedik stb. mert azzal csak erősítik a kapcsolatukat, minden tizenéves kislány ilyen, akkor dacból, csakazértis alapon..
De most végképp betelt a pohár, hogy a tejfölös bajuszú bunkó, tapló, ostoba kis senkiházi neki állt az ő házukban vergődni, okoskodni, "kiosztani" őket, főleg, mivel inkább meg kellett volna húzni magát.
Szerintem itt telt be a pohár, és rájöttek, hogy ettől az alaktól tényleg a legnagyobb jó indulattal sem számíthat a lányuk semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!