Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tiltják tőlem a barátnőmet,...

Tiltják tőlem a barátnőmet, mit tegyek? Sziasztok, az a gond, hogy barátnőmet tiltják tőlem a szülei, nem találkozhatunk, nem járhat hozzám. én sem mehetek hozá szoval mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit részleteseben a bartnőm 16 éves én meg 22 minden redben voltedig el is fogadtak de egy nagy hibát követem el el vittem magam a bartnőmet Pestre a meg kérzdezésük nékül és mikor haza jötünk el kezedet nekem patogni az apja retenetes dolgokat modot rolam és hát én sem hagytam magam ki ossztotam rendesen és ere az volt a válasza hogy felecsemel a lányát és ha közeleébe megyek feljelent meg mneg is fenyegetet én nagyon szeretem a bartnőmet és ö is engem eben a honapban leszük 1 évesek is de most nem tudom mit csinájak

2014. aug. 5. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Érdekes a helyes íráson vagytok kiakadva,meg hogy a kérdező ilyen olyan.Én azon vagyok kiakadva,a szülei ha már többször megengedték nála aludjon...akkor most mit pattognak elment vele Pestre?Gondolom nem 1hétig voltak.Elfogadták a szinte gyerek lányuknak egy 22éves pasija van.ráadásul már 1éve.Na ez nagyobb baj mint az,hogy felruccantak engedély nélkül.érdekes az nem zavarja őket gyűrik a lepedőt..
2014. aug. 6. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már tényleg annyira szeretitek egymást, akkor itt neked kell lépni a békülés érdekében a szülei felé, hiszen engedély nélkül vitted el a kiskorú lányukat. Ne várd el, azt hogy majd apuka anyuka felhív, vagy elhív magukhoz, hogy kisfiam sajnáljuk, igazad volt, hogy szó nélkül elvitted a lányunkat.. Nem! Szerintem én is hasonlóan viselkedtem volna az ő helyükbe. Képzeld magad bele egy fordított esetbe, ugye te sem szeretnéd, hogy a még kiskorú gyerekedet szó nélkül elvigyék, még ha pár órára is? Ráadásul egy nála 6!! évvel idősebb férfi.
2014. aug. 6. 07:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én azon vagyok kiakadva,a szülei ha már többször megengedték nála aludjon...akkor most mit pattognak elment vele Pestre?"

Ha csak úgy hirtelem ELTÜNIK egy 16 éves lány, akkor minden NORMÁLIS család ideges lesz, hoyg nem történt-e vele valami nagy baj - naponta lehet hallani/olvasni, hogy megeröszakolnak, megölnek fiatal lányokat.

Ha elöre szólnak, hogy együtt mentek el, az más, de se szó, se beszéd alapon JOGOSAN vannak a szülök kiakadva.

A fö probléma ebben az esetben NEM az volt, hogy együtt mentek el, hanem hogy a szülök EZT nem tudták, csak annyit, hogy a gyerekük nincs sehol.

A másik meg, hogy ilyen esetben a kérdezönek legfeljebb bocsántot kellett volna kérnie a szülöktöl, hogy meggondolatlan volt, nem pedig "kiosztani" a szülöt! EZ az, ami végképp bunkóság!

2014. aug. 6. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szülők a szülők szemszögéből úgy néz ki, hogy eddig is csak tűrték, meg volt róla a véleményük, meg úgy voltak vele, hogy majd csak jobb belátásra tér a lányuk, és nem akartak ők lenni a tetű szülők, mert mindenki másnak engedik stb. mert azzal csak erősítik a kapcsolatukat, minden tizenéves kislány ilyen, akkor dacból, csakazértis alapon..

De most végképp betelt a pohár, hogy a tejfölös bajuszú bunkó, tapló, ostoba kis senkiházi neki állt az ő házukban vergődni, okoskodni, "kiosztani" őket, főleg, mivel inkább meg kellett volna húzni magát.

Szerintem itt telt be a pohár, és rájöttek, hogy ettől az alaktól tényleg a legnagyobb jó indulattal sem számíthat a lányuk semmi jóra.

2014. aug. 6. 11:57
 15/15 A kérdező kommentje:
ma el menttem hozájuk és le ültem az apjával beszélgetni megf beszéltük mindet bocsánatot kértem töle és ös is be ismerte hogy tulzásba vitte az agodást meg egyeztünk aban hogy ha el viszem valahova akkor legalább ha máshogy nem tudok akkor telefonon hívjam fel és meg beszéjük és meg is beszéltem velük hogy ma az egész családot meg hívtam vacsorázni egy étermbe :)
2014. aug. 6. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!