Ti is ismeritek ezt az anyós típust?
Anyós típus?
Emberek vannak, és a legtöbbjüknek van/lesz gyereke, akinek szintén. Ő meg marad olyan, amilyen egyébként is.
Igen, de a maipulációt szerencsére nem tudja alkalmazni.
Nálunk az esküvő napján változott meg.
Megkérdezte a fejemet, hogy tuti akarja-e az esküvőt
Nálunk hasonló a helyzet, előadja, a naiv ártatlan anyukát, aki csak úgy kérdezősködik, meg jót akar stb. 2 év után jöttem rá, hogy direktben alakítja így a dolgokat, hogy a körülötte lévők, és főleg a fia, azt gondolja, hogy az anyja sosem akar rosszat, meg hogy csak viccelődik, meg hogy csak úgy érdeklődik, mert nem tudja, hogy bizonyos dolgokról nem illik...na persze. Én átlátok a szitán, de sajnos pont olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom elmondani a páromnak vagy éppen az anyósnak a problémát, mert ugye az jönne le, hogy én vagyok a szemét, meg aki kiforgatja anyuka szavait és bántom, amikor pedig ő csak.......
De már nem szeretek hozzájuk átjárni és kezdem kerülni a találkozásokat is, mert egyre nehezebben viselem el ezt.
Igen, ismerem a típust. Soha nem bízz meg benne, ne mondj neki semmit, a szemedbe teszi a szépet, de gondolkodás nélkül a hátadba vágja a kést ha a kicsi fiát "veszély" fenyegeti!!!
Ne hagyd, hogy manipulálja a párodat, legyél nála okosabb! Nálad van az ász, nem nála, ha erre rájön vissza fog venni! Intézd úgy, hogy rájöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!