Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtilthatom anyósomnak, hogy...

Megtilthatom anyósomnak, hogy találkozzon a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

Anyósom nemrég vérig sértett minket a férjemmel. Amikor nála voltunk látogatóban, minden valódi ok nélkül elkezdett velünk minősíthetetlen stílusban ordítozni. Utána persze a férjemnek elmondta, hogy szerinte én nem vagyok hozzá való és utál engem, és a féjemnek azonnal el kellene tőlem válnia. Odáig fajult a dolog, hogy a férjem is rendesen összeveszett vele, én meg kijelentettem, hogy többé soha az életben nem lépem át a küszöbét, ha ennyire utál, nem kell nézegetnie a képemet.

Az eset után nem sokkal kiderült, hogy terhes vagyok. Anyósom fülébe is eljutott a hír (mai napig sem tudom, hogyan, mert sem én, sem a férjem nem mondtuk neki).

És persze rögtön jött azzal, hogy majd ha megszületett a baba, akkor ő ideköltözik hozzánk néhány hétre hogy segítsen, meg bármikor vihetjük majd hozzá a kicsit, ha pihenni szeretnénk, stb.

Én meg közöltem vele, hogy nagyon gyorsan hűtse le magát, ha mert ha gyerek nélkül nem voltam neki szimpatikus, akkor ne akarjon a gyerekem nagymamája lenni, az égvilágon semmi köze nem lesz a gyerekemhez. Nem viheti el, nem látogathatja, és ezt az álláspontomat csak akkor leszek hajlandó felülvizsgálni, ha a gyerekem már nagyobb korában saját maga kéri, hogy megismerhesse a nagyanyját.

Anyósom erre elkezdett fenyegetőzni, hogy akkor ő majd bírósági úton érvényesíti a nagyszülői jogait, stb.

Ezt megteheti, vagy pedig én döntök arról, hogy kivel tarthat kapcsolatot a gyerekem a rokonságból?

2014. júl. 28. 08:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%

Eltelt pár év....

Hogy alakult a gyereked, és az anyósod közötti kapcsolat? Érdekelne, milyen a viszonyotok, és ha nem engedted, hogy a gyereked ismerje a nagymamáját, nem bánt-e az elkapkodott döntésed?

Vagy szegény mama úgy halt meg esetleg, hogy nem ismerhette az unokáját?

2018. jan. 12. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!