Ti költöznétek ilyen esetben anyóshoz?
Utolsó nem tudom miről beszélsz,45 ezret fizetünk lakbérnek,a rezsink nagyon kevés mert keveset vagyunk itthon azt aláírom.
A házban 2 lakásban vannak kisebbségiek tudtommal,legalábbis ahogy én leszűrtem egy év alatt . Van wcnk ,bent a lakásban :D És igen,nem a legjobb része a kerületnek ,keleti pályaudvar és környéke ,sok a csöves,de veszélyesnek én nem érzem,pedig sokszor éjszaka jövök haza.
a szomszédaink is albérletben vannak, az egyik 60+ rezsit fizet,de neki 44 négyzetméter a lakása.
A sogoromék a 13. keürletben egy nagyon jó és biztonságos lakóparkban fizetnek 70+rezsit ,igaz,az a lakás 30 négyzetméter körül van.
Úgyhogy lehet találni olcsóbbat,de nem a jászain, azt aláírom.
Kérdező! Az a baj, hogy csak a pénzt veszed költségnek. És csak azt nézed, minek adnál egy idegennek akármennyit is albérletre, ha lakhatsz más nyakán is ingyen.
De az ingyen az nem ingyen. nem tanították a szüleid, hogy semmi sincs ingyen?! A kapcsolatotok rámegy, az önértékelésed a béka feneke alatt lesz, hogy felnőttként ilyen helyzetben vagy. Egy senki leszel valaki másnak a házában!Aztán majd mikor szakítotok, rájössz, hogy talán megérte volna az a pénz.
Tudod, ha csak a pénzt nézzük, sokkal jobb örökre otthon lakni, sőt, párod se legyen, mert ajándékot kell neki venni.
27l (8 éve élek külön a szüleimtől, sose költöznék el más nyakára, saját szüleimhez sem, mert mindenkinek saját önálló élete kell, hogy legyen.)
Lehet szerecsed, de az ilyenek szoktak fogni a fejüket, amikor a bérlő felhalmozott többszázezer adósságot, es meg csak ki se tudja rakni. Ha ilyen gondod lesz, szólj, tudok segíteni - piaci aron persze :)
Lelakasrol meg annyit, hogy nagy Félreértés az, hogy a jövedelemmel es fizetokepesseggel egyenes arányban áll a rendetlenség, ha mar bármilyen aranyban áll, inkabb fordított. A fal még üresen is koszolódik, 2-3 évente festeni ugyis kell. De persze nekem is volt olyan berlom 120ezres nappali-hálós lakasban, hogy a babával otthon a s..get mereszto anyukának a tűzhelyet egyszer sem sikerült kitakaritania, két ujjnyi ragacs allt rajta, pedig a ferj is katona volt, gondolom, rendhez szokott. De ez inkabb csak a kivétel, hogy erősítse a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!