Hogy enyhíthető ez a helyzet?
A párom apukája évek óta gyűlöl, a helyzet egyre rosszabb. A kapcsolatunk szép, perspektívikus, 4 éves, de mindketten otthon élünk még, tanulunk. Fogalmam sincs mit tehetnék, mert egyre jobban nyomaszt a dolog, és a páromat is, annak ellenére, hogy kiáll mellettem... vajon meddig bírja még?
Van valakinek tapasztalata, hogy enyhíthető-e ez a helyzet?
22/N
ma 05:25
3-as vagyok.
Apósom idős ember volt, ráadásul 56-os. Figyelembe vették az előéletét, a korát, így 2 évet kapott felfüggesztve. A bíróságon a bíró előtt bocsánatot kért a fiától. A bíró mondta neki, hogy tőlem is bocsánatot kell kérnie, mivel én nem jelentem meg (kérésemre, nem kellett megjelennem) így írásos levélben kellett bocsánatot kérnie. Soha nem kért tőlem bocsánatot, sosem kaptam meg az írásos bocsánat kérő levelét. De nem is baj, mert sosem bocsájtottam meg neki. Én az eset után soha többé nem láttam.
Anyósom és apósom régebben elváltak, és külön városban is éltek. Anyósom egy tündér. Ő ma is a szívét-lelkét odaadná bármelyikünkért. Az eset egyébként őt is sokkolta, és ő sem értette a volt férje reakcióját.
A férjem végül is bár neheztelt rá mindig, de mégiscsak egy idős ember aki az apja volt. Én ezt is megértettem, ezért nem is elleneztem, hogy látogassa vagy segítsen ha kell. 1 kikötésem volt. Soha ne hozza a lakásunkba az apját, én nem akarom látni. Ezt betartotta.
De ennek már jó sok éve már.
Manapság komoly testi sértésért és két magzat / kisbaba kinyírásáért 2 év felfüggesztett jár? Tökmindegy mennyi idős, életfogytiglan kéne.
Azért csodálom, hogy a párod mg szóba állt vele. Fantasztikusan toleráns vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!