Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Remélem elvetélsz. Nektek ez...

Remélem elvetélsz. Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Még mindíg remegek az idegtől, bocsánat ha össze vissza írok.

Tegnap voltam 16. heti vervetelen, utána mentünk fel anyóshoz, elmondani, hogy érkezik a második unoka. Azért nem mertük eddig elmondani, mert kétséges volt hogy megmarad a baba.

Erre kaptam ezt a fent említett szép mondatot, sok más finomsag mellett, miszerint ingyenélő vagyok, meg cigányként potyogtatom q gyerekeket, lusta vagy

2014. jún. 28. 07:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig azt mondom, hogy anyósnak semmi köze nincs a pénzügyeitekhez, hogy dolgozol, nem dolgozol-e, addig míg nem hozzá mentek kérni. Ugyanígy a válaszolóknak sincs semmi köze ehhez. Majd ha ők pénzelnek, akkor kritizálhatnak.
2014. jún. 29. 00:09
 22/24 anonim ***** válasza:
78%

Anyós ezek szerint az első gyerekedet is így fogadta....

ha még él, mikor nagyobbak lesznek, meséld el nekik - kérdezzék ők a "nagymamát", hogy most akkor baj-e, hogy élnek?

2014. jún. 29. 02:03
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Akárhogy is van,ilyet senkinek nem kívánunk!Nem? Az első gondolatom,amit válaszként mondtam volna az anyósnak: K.. anyukád egy pofon társaságában. Még idegesítsen is veszélyeztetett terhes kismamaként nem??!! Nyugodj le,aztán tedd azt,amit írtál! Nem kell többet látnia az unokáit,főleg,hogy ilyet kívánt nekik!
2014. jún. 29. 13:44
 24/24 anonim ***** válasza:
78%
Ezekre a szavakra nincs mentsèg. Aki kèpes igy beszèlni a saját megnem született unokájárol az süllyedjen a föld alá ès az a szememben nem ember. A helyedben ezután kerülnèm mint a pestist. Remèlem fèrjed is ezt teszi anyuka pedig elgondolkozik azon hogy illik beszèlni az unokája anyjával.
2014. júl. 1. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!