Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Remélem elvetélsz. Nektek ez...

Remélem elvetélsz. Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Még mindíg remegek az idegtől, bocsánat ha össze vissza írok.

Tegnap voltam 16. heti vervetelen, utána mentünk fel anyóshoz, elmondani, hogy érkezik a második unoka. Azért nem mertük eddig elmondani, mert kétséges volt hogy megmarad a baba.

Erre kaptam ezt a fent említett szép mondatot, sok más finomsag mellett, miszerint ingyenélő vagyok, meg cigányként potyogtatom q gyerekeket, lusta vagy

2014. jún. 28. 07:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell neked oda menni. A fia ha akar megy, azt ennyi. Xarjad le. Ha tiveletek minden ok akkor az a lényeg.
2014. jún. 28. 07:47
 2/24 anonim ***** válasza:
69%

Attól is függ, milyen előzményekkel mondta ezt, milyen a viszonyotok, ő milyen, te milyen vagy...de az tény, hogy ha mondjuk igaza is lenne, akkor sem szabad ilyet mondani egy várandós kismamának, főleg nem a menyének. Gondolom nem vagytok túl jóban, ezek után én biztosan nem lennék.

A fiacskája is hallotta? Mit szólt? Azért ki kellett, hogy álljon melletted, ha nem is volt ott, de utólag neki erről el kellene beszélgetnie az anyukájával, hogy ezzel neki is kábé ezt mondta...a saját fiának kívánta, hogy meghaljon a gyereke,...azért ez egy anyától...hát nem minősíteném.

2014. jún. 28. 07:48
 3/24 A kérdező kommentje:

(elküldte véletlenül)

Szóval lusta vagyok, stb.

Teljesen lesokkolodtam.

Annyit mondtam neki, hogy én mától hallani se akarok róla, és a jókívánsága miatt a nagymama státuszt beszüntettem. Továbbá ha bármi kéne faluról, mától lehet menni a piacra.

Mert a lányomnál megbocsátottam az ilyen megnyilvánulást, de ezt már nem nyelem le.

2014. jún. 28. 07:49
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

Rosszul, mint mindenkinek.

Legjobb lesz ha kiírod magadból az összes szemétségét aztán elfelejted, mert ha mindig ezen rágódsz akkor bekattansz.

2014. jún. 28. 07:53
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Milyen bunkó nagyszülők vannak!Nálunk a nagypapa fogadta "kitörő örömmel" a jó hírt!Azóta hozzánk se szól.Én is megszüntettem vele a kapcsolatot.Nem is kell majd látogatnia az unokáját!
2014. jún. 28. 07:53
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Először is gratulálok. :) Válaszom: Ez mindennek a teteje. Innentől kezdve ne menj át hozzájuk. Ha a párod akar menni, akkor menjen, viszont az unoka közelébe sem engedném. Ha már most ilyen szemét a /porh/anyós, akkor később se akarjon unokázni. Remélem, a párod kiállt melletted.
2014. jún. 28. 07:54
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Gratulálok a kisbabádhoz! Anyósod írigy valamiért. Ne legyél ideges az ő hülyesége miatt. Az miatt majd ő fog idegeskedni. Lehet hogy nem hiszel benne, de jó ha tudod hogy a kismamát ért átok sosem éri el a kismamát. Az automatikusan visszapattan a küldőre. A régi időkben nem is védték az átkok ellen a kismamákat, viszont a szülés utáni hat órában még véletlenül sem mehetett rossz szándékú ember a gyerek és az anya közelébe. Sz..rd le! Az ő sötétsége legyen az ő baja, te pedig élvezd ki ezt a csodás áldott állapotot!
2014. jún. 28. 08:05
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Meglehetősen rosszul, mert a nyílt aljasság és a nyílt rosszindulat rosszul esik mindenkinek.

Én azonban nem vagyok egy hamvábahótt emberke, és ha azonnal nem képeltem volna fel a jó mamát - tekintettel a saját állapotomra és a gyerekre, valamint a szerető férjemre - akkor is leordíottam volna a fejét a helyéről és piszkosul helyretettem volna, ott rögtön.

És inentől kezdve az anyósom számomra halott lenne, véglegesen. Soha egy árva szót sem szólnék hozzá többet. A fia mehet, ha látni akarja, az unokája is, de csak addig, amíg azt nem hallom a gyerektől, hogy rajta keresztül üzenget nekem vagy pocskondiázik engem.

Ember vagyok, van emberi méltóságom és annyi gyereket szülök, amennyit nekem és a férjemnek jól esik és amennyit el tudok tartani, és ezt én döntöm el. De hogy holmi "anyósság" jogán valaki így bánjon velem és ilyen dolgokat engedjen meg magának - na azt aztán nem!

2014. jún. 28. 08:11
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

Nyilván soha nem mond az ember ilyet egy terhes nőnek, de azért kiváncsi lennék az anyós verziójára is.

Itt Gyk-n igen gyakoriak az olyan sztorik, ahol az anyós a semmiből, minden ok és előzmény nélkül nekiront a menyének.

Ugye ez másnak is gyanús?

2014. jún. 28. 08:13
 10/24 anonim ***** válasza:
69%

Itt az a kérdés hogy Ti hogy álltok anyagilag?! Hova érkezne a csöppség?! Lesz-e pénzetek 2 gyerekre?! Lesz-e gyesed/gyeded?

Lehet az anyósod másképp látja ezeket a dolgokat! De ilyet mondani azért undorító dolog!!!!! Az unokájáról beszél, nem egy kutyakölyökről! De ha sz@rban vagytok anyagilag akkor nem tudom....

Amúgy Gratulálok Nektek!

2014. jún. 28. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!