Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Remélem elvetélsz. Nektek ez...

Remélem elvetélsz. Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Még mindíg remegek az idegtől, bocsánat ha össze vissza írok.

Tegnap voltam 16. heti vervetelen, utána mentünk fel anyóshoz, elmondani, hogy érkezik a második unoka. Azért nem mertük eddig elmondani, mert kétséges volt hogy megmarad a baba.

Erre kaptam ezt a fent említett szép mondatot, sok más finomsag mellett, miszerint ingyenélő vagyok, meg cigányként potyogtatom q gyerekeket, lusta vagy

2014. jún. 28. 07:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Igen, 9-es, nekem is ez tűnt fel. Valahogy nem tudom elképzelni a jelenetet: - Kedves mama, jön az unoka! - Ó, hogy rohadnál meg, vetélnél el, te putris... Tehát, valami előzmény biztosan volt/van. Csak ugye akkor, ha az le lenne írva, akkor már nem indulhatna be annyira intenzíven rögvest az anyós-utálat. Szóval, kérdező, sajnálom, hogy ilyen az anyósod, de mi az előzmény?
2014. jún. 28. 10:56
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Itt azért a férjed is hunyó, hogy nem állította le az anyját. Én az első ilyen kijelentésnél szó nélkül felálltam volna és hazamegyek úgy, hogy vissza se nézek.Ha a férjem nem jön utánam, akkor meg maradjon az anyjánál.

Arra hogy egy nagyszülő halált kíván az unokájának arra nincs mentség, ha a saját szüleim mondanák, akkor is így cselekednék.

2014. jún. 28. 12:55
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Én azt nem értem, hogy ettől hogy lehet remegni az idegtől? Az én anyósom is nagyon durva, ő már ott elkezdte, hogy reméli teherbe se tudok esni, de én sose remegtem az idegtől, úgy voltam vele, hogy vén hülye, fäsz se kíváncsi a hülyeségeire és akkor ennyi.
2014. jún. 28. 13:03
 14/24 A kérdező kommentje:

Huhh, nem számítottam ennyi válaszra.

Hogy hogyan történt konkrétan az eset:

A férjem anyosom párjával a szobában nézett valami meccset.

Anyóssal beszéltünk de érződött a feszültség. Nagyon mások vagyunk, így ritkán beszélgetünk.

Tudni kell, nem gyedre megyek. Két hónapot dolgoztam folyamatos műszakban, mikor összeomlott a szervezetem.

Mióta az eszemet tudom öt körül ébredtem, és tíz körül qludtqm el..

Papíron nem dolgozom, de havonta hozzáteszek a háztartáshoz ötvenezer forintnyi ételt. Saját kert, csirkék, ami ugye hús, tojás.

Édesanyámék vállalkozásábá is segítek, ami tej, tejtermékek, disznó és marhahúst jelentenek fizetségképp.

Továbbá a tojást 25ft/db áron eladom.

Amire konkrétan a jókívánságát mondta, az annyi, hogy sérelmezte miért csak most szóltunk, erre megmondtam hogy azért mert kétséges volt hogy a pici megmarad (vereztem, és nem zarodott be a külső méhszájam).

2014. jún. 28. 14:03
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

Magyarán szólva nincs munkád,se fizetésed.Azért így mindjárt más.Hisz mostmár 4 tagú család lesztek,valamiből élni is kell,nem csak enni!

Férjednek mennyi a fizetése?

2014. jún. 28. 15:10
 16/24 A kérdező kommentje:

150e. Kb

Ehez hozzá kell azt is vennünk hogy hitelmentes sajat házban élünk, van megtakarításun, és csak a legalapvetőbb dolgokat kell a boltban megvenni.

Munkahelyem nincs, viszont a háztartáshoz bőven hozzáadom a magamét. Sőt, eddig anyóséhoz is.

2014. jún. 28. 16:18
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
15-os te voltál már együtt kisgyerekkel?? A kérdező otthon lesz két kisgyerekkel, meg el fogja látni a kertet, tyúkok, háztartást . Ez alsó hangon napi 10-12 óra munka. Ja, nem, inkább 24 órás szolgálat! Anyós, ha minden így volt, ezen a napon szűnt meg nagymamanak lenni!
2014. jún. 28. 17:12
 18/24 Skorpió87 ***** válasza:
89%
Nem vagy ingyenélő, amiben tudsz segítesz. Olvastam a hozzászólásodat, szóval ez baromság. Gondolom jobb lenne az anyósodnak, ha lenne főállásod, de ez van. Majd idővel találsz. De mivel terhes vagy, vigyázni kell magadra, főleg, hogy kétséges volt, hogy megfogan-e a baba. Szerintem fokozottan figyelj magadra, most ne a munka legyen az első! Jó egészséget, kitartást, megértést kívánok!
2014. jún. 28. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sem vagy ingyenélő. Most őszintén, ha folyamatos műszakban robotolsz kb. 60.000 Ft-ért, és azt kajára költöd a Tesco-ban, mennyivel vagy előrébb, mintha otthon ugyanezt megtermeled a kertben?

És igen, két gyereket ellátni alapból nem kis mutatvány, ha mellette még kerted van, meg állatok.

Szóval nyugodj meg, mert az idegesség sokat árt a babának.

A párod egyébként hogy viszonyul az anyós témához? Meg az otthoni munkádhoz? Értékeli? Melletted áll?

Mit szólt anyós beszólására?

2014. jún. 28. 17:58
 20/24 A kérdező kommentje:

Sajna meló az van, de segítség is.

A zöldség, gyümölcs nem rakja el magát.

Ráadásul sokmindent úgy kell elrakni, hogy a pocaklakó hozzátáplálására is kell gondolnom. Bébirépa, zsengeborsó, lassan kukoricaszezon.

A cseresznye, meggy is most érik.

Befozes, fagyasztas. Van dolog bőven.

De amíg én meg tudom csinálni, addig nem kell megvenni.

Nagy álmom is teljesült egy aszaló formájában.:)

2014. jún. 28. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!