Jogosan akadtam ki és szóltam érte?
a történetnek az előzményéhez hozzá tartozik,hogy már több ízben szólt a párom a saját anyukájának,de sajnos eredménytelenül!
a probléma itt többrétű viszont amin a hétvégén nagyon kiborult a bili így hangzik :
egyik nap sok dolgunk volt és megkértük a párom anyukáját,hogy vigye el a kutyánkat sétálni ( normális esetben nem szoktunk ilyet kérni,de most tényleg nem értünk volna haza a délutáni sétára)
adott neki a párom kulcsot,lejött elvitte a kutyát!
késő délután hívtam,hogy minden rendben van e?sikerült e sétálni ?
ki is beszéltük a kutya témát,mire a beszélgetés végén említette,hogy ne lepődjek meg,de kivette a mosógépbe készített ruháinkat és felvitte magához kimosni,mert neki is van pár ruhadarab,amit be tud tenni hozzá!
még le is nyeltem,mert tényleg csak 2 törölközőről volt szó,mondom oké ..de kedvesen azért szóltam,hogy ezt akkor többé ne!
este haza érek! rápillantok a szárítóra és elfutotta a méreg az agyamat!
a szennyes kosárból is kivette a fehéreket és kimosta!
leszedte a szárítón lévő ruhákat,kivasalta a fia ingeit!
nem akarok egy gonosz nőnek tűnni,mert tényleg én próbálom megadni a tiszteletet,de ez már nem az első ilyen eset volt és most már tényleg erélyesebben kérdőre vontam!
jött a szócsata ( kinek mi az intim dolog,kinek miért nyúlkálunk a szennyesébe stb.)
a vége az lett,hogy megsértődött és felviharzott!
!
szerintem jogosan akadtam ki és szóltam érte!
az egész úgy jött le ,mintha én itthon csak a fenekemet mereszteném ,mert hagyom a fiát érvényesülni és hétvégén együtt takarítunk
(párom teljes mértékig ki volt szolgálva amíg mi össze nem jöttünk és most nagyon is élvezi,hogy ki tud teregetni vagy épp elindítani a mosógépet!
Jogosan vagyok én a dühös?
köszönöm a feltételezést,de tisztálkodom rendszeresen!
nem evett még meg minket a kosz !
viszont az előttem szóló jól írta ,hogy nem jött össze annyi ruha ,annyival kiegészíteném ,hogy az aznapi ruhámat ill. a párom aznap viselt felsőjét is szerettem volna bele rakni és én elindítani azzal a mosószerrel amire nem vagyok allergiás!
a feltételezésekkel ellentétben én nagyon hálás vagyok ,hogy nekem/nekünk segíteni akart,de ez a mi háztartásunk !
én sem szólok bele senki házvezetésébe és nem túrok más szennyesébe!
de azért köszönöm,hogy ennyien elítéltetek!
Most mi a fontosabb? A jó kapcsolat a férjed szüleivel, vagy az önérzeted, hogy a te kis szennyeskédhez ugyan senki se nyúljon?
Köszönd meg neki, hogy kimosta, és ennyi!
Szerintem jogosan akadtál ki.
Én sem szeretem, ha rajtam kívül más mossa a fehérneműimet, vagy a melltartómat, vagy egyéb mást. Én is jártam már így, hogy anyós kedvességből kimosott, míg nem voltam itthon egy hétig. A gyönyörű fekete nadrágomat kint hagyta a tűző napon, és olyan szépen pár helyen kiszívta a nap, hogy a nadrág megmaradt itthoni nadrágnak. ( Természetesen nem vesztem vele össze, ennek ellenére dühített, mert a kedvenc nadrágomról volt szó).
Hogy mit tanácsolok?Ha elmentek valahova, eldugsz minden szennyes dolgot, megelőzöd, hogy anyós aktivizálja magát, esetleg a konyhába ott hagysz pár szöszmötöt, hogy ha megy, akkor el tudjon söprögetni, és megnyugszik, hogy ő segített.
Később vissza fogod sírni, ha anyós nem lesz.:( Az én anyósom rákos, én ráhagyom a hülyeségeit, és ahol tudok, segítek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!