Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki és szóltam...

Jogosan akadtam ki és szóltam érte?

Figyelt kérdés

a történetnek az előzményéhez hozzá tartozik,hogy már több ízben szólt a párom a saját anyukájának,de sajnos eredménytelenül!

a probléma itt többrétű viszont amin a hétvégén nagyon kiborult a bili így hangzik :

egyik nap sok dolgunk volt és megkértük a párom anyukáját,hogy vigye el a kutyánkat sétálni ( normális esetben nem szoktunk ilyet kérni,de most tényleg nem értünk volna haza a délutáni sétára)

adott neki a párom kulcsot,lejött elvitte a kutyát!

késő délután hívtam,hogy minden rendben van e?sikerült e sétálni ?

ki is beszéltük a kutya témát,mire a beszélgetés végén említette,hogy ne lepődjek meg,de kivette a mosógépbe készített ruháinkat és felvitte magához kimosni,mert neki is van pár ruhadarab,amit be tud tenni hozzá!

még le is nyeltem,mert tényleg csak 2 törölközőről volt szó,mondom oké ..de kedvesen azért szóltam,hogy ezt akkor többé ne!

este haza érek! rápillantok a szárítóra és elfutotta a méreg az agyamat!

a szennyes kosárból is kivette a fehéreket és kimosta!

leszedte a szárítón lévő ruhákat,kivasalta a fia ingeit!

nem akarok egy gonosz nőnek tűnni,mert tényleg én próbálom megadni a tiszteletet,de ez már nem az első ilyen eset volt és most már tényleg erélyesebben kérdőre vontam!

jött a szócsata ( kinek mi az intim dolog,kinek miért nyúlkálunk a szennyesébe stb.)

a vége az lett,hogy megsértődött és felviharzott!

!

szerintem jogosan akadtam ki és szóltam érte!

az egész úgy jött le ,mintha én itthon csak a fenekemet mereszteném ,mert hagyom a fiát érvényesülni és hétvégén együtt takarítunk

(párom teljes mértékig ki volt szolgálva amíg mi össze nem jöttünk és most nagyon is élvezi,hogy ki tud teregetni vagy épp elindítani a mosógépet!

Jogosan vagyok én a dühös?

2014. jún. 24. 19:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó. Miért? Mi van a bugyijában? Nem törli ki rendesen? Vagy mi az, amit szégyell ennyire?
2014. jún. 24. 20:26
 22/41 anonim ***** válasza:
28%
Én sem értem, mi van a bugyival.
2014. jún. 24. 20:28
 23/41 anonim ***** válasza:
75%
Megmondom őszintén én sem örülnék, ha valaki áttúrná a szennyesemet és kimosna. Arról nem is beszélve, hogy ha nálam szennyes van, az csak azért lehet, mert még nem gyűlt össze egy egész adag. Nekem az sem mindegy mit milyen hőfokon, milyen programon, stb. mosok. Amúgy más házimuka elvégzésének sem örülnék, ha nem kértem meg rá. Az olyan, mintha szembesítene vele, hogy nem elég tiszta a lakás.
2014. jún. 24. 20:32
 24/41 A kérdező kommentje:

köszönöm a feltételezést,de tisztálkodom rendszeresen!

nem evett még meg minket a kosz !

viszont az előttem szóló jól írta ,hogy nem jött össze annyi ruha ,annyival kiegészíteném ,hogy az aznapi ruhámat ill. a párom aznap viselt felsőjét is szerettem volna bele rakni és én elindítani azzal a mosószerrel amire nem vagyok allergiás!

a feltételezésekkel ellentétben én nagyon hálás vagyok ,hogy nekem/nekünk segíteni akart,de ez a mi háztartásunk !

én sem szólok bele senki házvezetésébe és nem túrok más szennyesébe!

de azért köszönöm,hogy ennyien elítéltetek!

2014. jún. 24. 20:38
 25/41 anonim ***** válasza:
33%

Most mi a fontosabb? A jó kapcsolat a férjed szüleivel, vagy az önérzeted, hogy a te kis szennyeskédhez ugyan senki se nyúljon?

Köszönd meg neki, hogy kimosta, és ennyi!

2014. jún. 24. 20:40
 26/41 anonim ***** válasza:
45%
Én tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki lakik kinél? Ti laktok az anyós házában, vagy az anyós a ti házatokban???
2014. jún. 24. 20:40
 27/41 anonim ***** válasza:
44%
Jót nevettem rajtad :D. Annyit kellett volna mondanod, hogy köszönöd szépen, de hagyja csak nyugodtan rád, nem akarod kihasználni....
2014. jún. 24. 20:46
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem azzal van a baj,h valamit szeretne az anyós segíteni,de a kerdezőnek nem tetszik.Mi egy udvaron lakunk,csak 2 külön ház,az ên anyósom kénye kedve szerint bejárkál nálunk többször ki is mosott már.Nekem ez alapvetően nem lenne probléma,ha szivességből tenné.Nekem az a bajom,h amellett,h mosni se tud (kimossa a fehéret a feketével,amit azzal magyaráz ,h az nem fog),de a szomszédoknak és családtagoknak újságolja,h neki mi mindent kellett nálunk megcsinálni,amiből igenis az jön le másnak,h én milyen trehány vagyok.Miközben csak reggeltől estig dolgozok,viszont 2 kisgyerek mellett hamar gyűlik a tennivaló,amit csak szabadnapon tudok elvégezni.Ilyen esetben pl.nagyon is zavaró a segítség.Nekem itt ne rendezkedjen.
2014. jún. 24. 21:33
 29/41 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem jogosan akadtál ki.

Én sem szeretem, ha rajtam kívül más mossa a fehérneműimet, vagy a melltartómat, vagy egyéb mást. Én is jártam már így, hogy anyós kedvességből kimosott, míg nem voltam itthon egy hétig. A gyönyörű fekete nadrágomat kint hagyta a tűző napon, és olyan szépen pár helyen kiszívta a nap, hogy a nadrág megmaradt itthoni nadrágnak. ( Természetesen nem vesztem vele össze, ennek ellenére dühített, mert a kedvenc nadrágomról volt szó).

Hogy mit tanácsolok?Ha elmentek valahova, eldugsz minden szennyes dolgot, megelőzöd, hogy anyós aktivizálja magát, esetleg a konyhába ott hagysz pár szöszmötöt, hogy ha megy, akkor el tudjon söprögetni, és megnyugszik, hogy ő segített.

Később vissza fogod sírni, ha anyós nem lesz.:( Az én anyósom rákos, én ráhagyom a hülyeségeit, és ahol tudok, segítek neki.

2014. jún. 24. 21:37
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
A legjobb megoldás ha minél messzebb laktok egymástól. Mondjuk ne 1 szint válasszon el titeket.
2014. jún. 24. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!