Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki és szóltam...

Jogosan akadtam ki és szóltam érte?

Figyelt kérdés

a történetnek az előzményéhez hozzá tartozik,hogy már több ízben szólt a párom a saját anyukájának,de sajnos eredménytelenül!

a probléma itt többrétű viszont amin a hétvégén nagyon kiborult a bili így hangzik :

egyik nap sok dolgunk volt és megkértük a párom anyukáját,hogy vigye el a kutyánkat sétálni ( normális esetben nem szoktunk ilyet kérni,de most tényleg nem értünk volna haza a délutáni sétára)

adott neki a párom kulcsot,lejött elvitte a kutyát!

késő délután hívtam,hogy minden rendben van e?sikerült e sétálni ?

ki is beszéltük a kutya témát,mire a beszélgetés végén említette,hogy ne lepődjek meg,de kivette a mosógépbe készített ruháinkat és felvitte magához kimosni,mert neki is van pár ruhadarab,amit be tud tenni hozzá!

még le is nyeltem,mert tényleg csak 2 törölközőről volt szó,mondom oké ..de kedvesen azért szóltam,hogy ezt akkor többé ne!

este haza érek! rápillantok a szárítóra és elfutotta a méreg az agyamat!

a szennyes kosárból is kivette a fehéreket és kimosta!

leszedte a szárítón lévő ruhákat,kivasalta a fia ingeit!

nem akarok egy gonosz nőnek tűnni,mert tényleg én próbálom megadni a tiszteletet,de ez már nem az első ilyen eset volt és most már tényleg erélyesebben kérdőre vontam!

jött a szócsata ( kinek mi az intim dolog,kinek miért nyúlkálunk a szennyesébe stb.)

a vége az lett,hogy megsértődött és felviharzott!

!

szerintem jogosan akadtam ki és szóltam érte!

az egész úgy jött le ,mintha én itthon csak a fenekemet mereszteném ,mert hagyom a fiát érvényesülni és hétvégén együtt takarítunk

(párom teljes mértékig ki volt szolgálva amíg mi össze nem jöttünk és most nagyon is élvezi,hogy ki tud teregetni vagy épp elindítani a mosógépet!

Jogosan vagyok én a dühös?

2014. jún. 24. 19:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
42%

Már megint egy önérzetes feleség....

Vesszetek össze, utálkozzatok!

Ostobák....

2014. jún. 24. 20:02
 12/41 anonim ***** válasza:
39%
Most végül hogy is van ez? Ti laktok az anyós házában csak ti lent ő az emeleten? Vagy ő lakik veletek a saját házatokban , és megengedtétek, hogy a fölső szinten éljen veletek?? Mert azért ez is lényeges, hogy kinek a házában vitázol egy látszólag ártalmatlan segítség miatt.
2014. jún. 24. 20:02
 13/41 anonim ***** válasza:
54%
Küldd át ide,utálok mosni. A vasalni nem szoktam,de ő azt is megcsinálhatja.
2014. jún. 24. 20:04
 14/41 anonim ***** válasza:
48%

"a rosszindulatú válaszolóknak meg csak annyit,hogy csak a felét kívánom nekik,amit én kaptam az elmúlt időszakban"

A végén még kiderül, hogy a múltkor felporszívózott, azelőtt pedig vette a bátorságot, és elmosogatott, hogy segítsen nekik, pedig a kérdező is képes rá. :)

2014. jún. 24. 20:06
 15/41 anonim ***** válasza:
40%
Hat én is elkövettek mar ilyen bűnt. Kulcsom van a barátnőm lakáshoz es bizony előfordul, hogy ha látom van mosni vagy vasalnivaloja, akkor megcsinálom. Sot, ki is takaritok ha kell es olyan is volt, hogy meg is főztem neki meg a férjének mire hazaértek. Mondjuk ők örülnek a segítségnek.....
2014. jún. 24. 20:07
 16/41 anonim válasza:
35%
Szerintem teljesen feleslegesen akadtál ki ezen.Inkább örülnöd kéne,hogy azon a napon már nincs semmi dolgod és pihenni tudsz.Úgy veszem észre,hogy kifejezetten nem kedveled az anyósodat és talán ezért csinálsz belőle ilyen nagy ügyet.Én azt mondom,hogy hagyd rá,ha eddig ezt csinálta annak ellenére,hogy a párod beszélt vele,akkor tovább is ezt fogja.Örülj,hogy besegít.Így legalább a pároddal lehetsz úgy,hogy nincs semmi dolgod.Ez sokkal jobb mint vasalni!:)
2014. jún. 24. 20:07
 17/41 anonim ***** válasza:
33%
Egy kicsit visszafogottabban kell hozzáállni a dolgokhoz is, meg anyóshoz is. Anyós nyilván tele van tettvággyal és valójában nagy örömmel tette, amit tett, szóval ez a reakció enyhén szólva eltúlzott. Másrészt érthető, hogy te önálló akarsz lenni és csak végszükségben kérsz segítséget. Nagyon nehéz ám a szülőnek visszatartania magát, hogy ne segítsen a gyerekének, meg a gyereke házastársának, azaz, hogy ne "avatkozzon bele" a fia-menye életébe. Ezt nehéz tanulás útján lehet csak "megállni". Neked pedig azt kell megtanulnod, hogy a szívességért cserébe nézd már el anyósod teljesen jóindulatú hozzáállását. A legjobb megoldás az lenne, ha gyorsan szülnél neki pár unokát és akkor nemcsak szemrehányást kapna tőled, hanem igazi örömet szereznél neki.
2014. jún. 24. 20:11
 18/41 anonim ***** válasza:
45%

Amikor a húgomék elutaztak, én mentem át hozzájuk locsolni.

Továbbá az alábbi galádságokat követtem el:

- leolvasztottam a hűtőt és kitakarítottam

- elmosogattam a kihagyott poharakat és tányérokat

- kimostam a szennyest és kiteregettem.

- felporszívóztam

- hazaérkezésük előtt alaposan kiszellőztettem

Két nagy puszit kaptam a húgomtól és egy ölelést a sógoromtól cserébe.

Igaz, mi szeretjük egymást, és segítünk, nem pedig vizesárokkal vesszük körbe a lakásunkat, hogy az önértékelési problémáinkat takargassuk....

2014. jún. 24. 20:11
 19/41 anonim ***** válasza:
64%
Múltkor itt volt anyósom, és amíg elmentem boltba a gyerekkel, elmosogatott mindent. Szegény szörnyen mosogat (falun lavórban,állóvízben koszos ronggyal törlik át az edényeket, ez a mosogatás...ezt csinálta itt is). kedvesen megköszöntem a jó szándékát, és miután elment, újra elmosogattam mindent. Ennyi.
2014. jún. 24. 20:17
 20/41 anonim ***** válasza:
64%

Azért a mosogatást ne hasonlítsuk össze azzal, hogy a Kérdező szennyes bugyijait (is) tapogatta.

Rendes, hogy segíteni akart, de azért kérés nélkül ne kezdje el önállósítani magát már lakásában!

2014. jún. 24. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!