Ti hogyan szólítjátok anyósotok, apósotok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 10:27
11/28 anonim válasza:
Csak az anyósom él, Hanne-nak hívom, vagy néha mor-nak (anyu dánul).
12/28 anonim válasza:
X néni és Y bácsi. 6 éve vagyunk együtt, 3éve együtt is lakunk, van két gyerekünk, mégsem tegeződöm velük.
13/28 anonim válasza:
Anyósomat a nevén
Apósom nem él, de anyósomnak van brja,mőt is a nevén, néni, bácsi nélkül
14/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok..
6. éve vagyunk mi is együtt, már házasok, 4 éve élünk egütt, kb fél év után már tegeződtünk.
33 év van köztünk
15/28 anonim válasza:
A keresztnevükön. Tegeződünk szinte már a megismerkedésünk óta.
16/28 anonim válasza:
Én kend-nek szólítom mind a kettőt.
17/28 anonim válasza:
Attól függ hogy hallja vagy a háta mögött :D Viccet félretéve keresztnevén szólítom mindkettőt.
18/28 anonim válasza:
Én keresztneve plussz néni-bácsi.
Másként nem jön. Most szervezzük az esküvőt, nem tudom esküvő után fogom-e anyának szólítani vagy apának, de nem hiszem...
19/28 anonim válasza:
Marika néni (néha tésasszony :D ) és Pista bácsi.
Amúgy az első találkozáskor MEGTILTOTTÁK, hogy magázzam őket, úgyhogy tegeződünk, de a néni-bácsit nem tudom hanyagolni "Szia Marika néni" "Hogy vagy Pista bácsi?"
Egyébként nagyon jóban vagyunk szerencsére! :)
20/28 Kovács János Szal. válasza:
A keresztnév becézett alakja, utána + néni ill. bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!