Haragudnátok a párotokra ezért? Nem mondta el, hogy ennyire utál az anyja.
Elég sok éve vagyunk egy pár,együtt élünk régóta.Havonta megyünk a szüleihez.Az anyjával olyan semmilyen a kapcsolatunk,elbeszélgetünk legtöbbször a semmiről.Időnként próbál kioktatni,irányítani minket,amit egyszerűen nem veszünk föl,csináljuk,ahogy mi jónak gondoljuk.
Nem gondoltam,hogy utál.Azt tudtam,hogy nem engem szeret a világon a legjobban,az én hatásomra költözött el tőlük a párom elég messzire,de ezt nem gondoltam olyan egetrengető problémának,felnőtt,ez a normális.
Azonban most visszajutott a fülembe,elhord mindennek az anyja,szid akinek csak tu.
Rákérdeztem,párom tudott erről,próbálta csititani az anyját,de nem épp a csitiható fajta.
Viszont nekem nem mondta el,hagyta,hogy kedves legyek az anyjával (mindig személyreszóló ajándék,érdeklődés a hogyléte felől,segitségnyujtás mindenféle dologban,illetve hogy gyakran látogassuk őket,az is rajtam múlt eddig)
Értem én,hogy nem akarta hogy rosszul érezzem magam,de most mégis rosszul érzem magam.És nem azért,mert utál az anyja (majd fog kedveskedni,ha rájön,ha én nem megye, a fia sem megy hozzá),hanem mert nem mondta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!