Jogosan kéri anyósom, hogy szabaduljunk meg a kutyusunktól?
Apósom meghalt, és anyósomnak van egy új barátja kb 5 éve. A férfinek van egy fia, akinek van egy párja és egy kisfia. Ez a kisfiú allergiás az állatszőrre.
Minden hétvégén jön a kisfiú az anyjával és a nő párjával.
Pénteken anyóséknál alszanak, szombaton nálunk ebédelnek, és vasárnap mennek csak haza.
Mivel a kisfiú allergiás, anyósom szerint úgy lenne illő, ha megszabadulnánk a kutyustól, hogy azt a heti 1 napot a kisgyerek ne "betegen" töltse.
Családi házban lakunk, nem a miénk, csak albérlet. A kutya kint van az udvaron, most jön a nyár, lehetne az udvaron nyársalni, medencében fürdeni stb.
A kisgyereket nagyon szeretjük, de nincs rokoni kapcsolat.
Egyértelmű, hogy a kutyát nem fogjuk se menhelyre vinni se elajándékozni. Csak nem értem, anyósom miért kéri, hogy egy vadidegen gyerek miatt szabaduljunk meg egy "családtagtól"?
"ez nem normális dolog... zárjátok el addig a kutyust, amíg ott a gyerek."
Vagy inkább zárjátok el az anyóst!!
Ha vendégségbe megyek, nyilván én alkalmazkodom.
Ők viszik a gyereket vendégségbe, nem a kutyát viszitek vendégségbe.
Ezt nekik kell megoldani. Ha allergiás a gyerek van gyógyszere. Ha nincs ne menjenek olyan helyre ahol kutya van..
A másik, hogy minden egyes hétvégén én nem tudnám elviselni ha a fél "rokonság" látogatóba jön, ráadásul én tüntessem el a kutyámat miattuk... háthogynepersze.
Nálunk is van kutya a lakásban. Aki ide jön számoljon vele.. ha nem tetszik nem kell jönni, ennyire egyszerű.
Oldják meg a gyerek allergiáját, elvégre ők vannak vendégségben. Ennyi.
Kedves utolsó!
Anyósnak az a baja, hogy a faszijának a fia allergiás a kutyára, és ezért a család szabaduljon meg a kutyától. Hát erre válaszoltuk, hogy van allergia gyógyszer illetve nem kell akkor menni VENDÉGSÉGBE.
Nehogy már egy család vad idegenekhez igazodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!