Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiam sokat panaszkodik mostaná...

Fiam sokat panaszkodik mostanában a menyemre. Minden idejét az interneten tölti. Gyakran éjszaka fél-2-2-ig fenn van. Mit csinálhat?

Figyelt kérdés
Egy két és fél éves kislányuk van. Menyem otthon van a gyermekkel. Hozzánk sem jön szívesen, mert mondja, nincs internet. Fiam hiába próbálkozik megtudni a változás okát, mert a felesége egy ideje hűvös, távolságtartó lett vele szemben.

#após #Házasság. anyós
2014. máj. 4. 10:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Egyedül van, befordult. Én is voltam így. Nem történt semmi rossz, hanem például itt az oldalon ontottam magamból ezrével a válaszokat, több kategóriában is rendületlenül a toplista valamelyik dobogós helyén álltam.

Miután változott az életem, lett munkám, lett értelme a napjaimnak, egyszerűen abbahagytam, most már csak néhány hetente nézek fel. Ugyan gyerekem nincs, de tudtommal a gyerek mellett otthon ülés is okozhat depressziós tüneteket, hiszen hiába imádja a gyereket, vele nem tud értelmes, felnőtt dolgokról beszélgetni (és itt nem 18-as karikás dolgokra gondolok, hanem akár csak megvitatni egy filmet vagy utánakérdezni egy fejfájáscsillapítónak).

2014. máj. 4. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!