Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiam sokat panaszkodik mostaná...

Fiam sokat panaszkodik mostanában a menyemre. Minden idejét az interneten tölti. Gyakran éjszaka fél-2-2-ig fenn van. Mit csinálhat?

Figyelt kérdés
Egy két és fél éves kislányuk van. Menyem otthon van a gyermekkel. Hozzánk sem jön szívesen, mert mondja, nincs internet. Fiam hiába próbálkozik megtudni a változás okát, mert a felesége egy ideje hűvös, távolságtartó lett vele szemben.

#após #Házasság. anyós
2014. máj. 4. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked. Nem jelentheted ki, hogy a világon minden embert ismersz, és univerzálisan a legjobb dolog otthon ülni, és semmit csinálni.
2014. máj. 4. 10:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező otthon lenni. 2,5 éves mellett aki nem akar az simán visszamehet dolgozni. Nem hiszem, hogy a férj kényszeríti otthonlétre. Szabad választás esetén meg mégis mi lenne ha nem jó dolog.
2014. máj. 4. 10:56
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem van valakije.
2014. máj. 4. 10:58
 14/21 A kérdező kommentje:

Mivel a fiamnak én vagyok az apja, ezért nem fut anyucihoz. De szemem, fülem nekem is van. Látom, van aki nagyon furcsállja, de vagyok olyan viszonyban a fiammal, hogy egy kereten belül megbeszéljük egymással a problémáinkat. Lányom is van, ő az anyjával beszél.

Visszatérve a lényegre, fiam azt mondja, hogy éjszaka, ha véletlenül felébred, hosszú billentyű kopogást hall. Na ez az ami engem nyugtalanít! Aki csak nézelődik, nem ír ennyit!

2014. máj. 4. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Nyilván függő lett. Az is biztos rátesz egy lapáttal, hogy a babás anyukák be vannak zárva a gyerekkel, és a net úgymond egy kicsit kiszélesíti a világát, anélkül, hogy el kéne mennie otthonról.

Nem tudom, mit lehetne tenni, talán érdemes lenne szakemberhez fordulni.

2014. máj. 4. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
mond meg a fiadnak hogy nézze meg az előzményeket.,. lehet hogy a hosszú kopogás csak egy baba-mama vagy egyébb fórum, vagy ő is csak gyk-ra ír ki kérdéseket/válaszokat unalmában ;)
2014. máj. 4. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:
98%

Fórumozik, blogol, naplót ír, szégyenlősen tervezi a regényét, stb. Az internet meg a PC nem csak abból áll, hogy bámulom a monitort, hasznosan is lehet forgatni :)

Vagy egy ilyen ravasz keresztkérdés, hogy "Szívem, mit dolgozol éjjel kettőkor?" még nem hangzott el? :)

2014. máj. 4. 11:21
 18/21 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem van egy férfi az életében, akivel az interneten ismerkedett meg és ott tartja fent vele a kapcsolatot. Mást nem tudok elképzelni, ami miatt egy nő még éjjel is a sz.gép előtt roh.ad!
2014. máj. 4. 12:35
 19/21 anonim ***** válasza:
82%

Mert most azt akarod kihozni ebből,hogy megcsalja?

Eljár egyáltalán otthonról?

Szerintem csak női portálokon fórumozik,blogot ír stb.Sokan csinálják ezt gyed alatt,én is.

2014. máj. 4. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs internetetek akkor vasárnap délbe honnan írsz? :D na jó ez csak egy kitérő volt... amúgy nálunk az van, hogy foglalkozok napközben a párom lányával, egész nap itthon vagyok mivel babát várok. Szoktam barátnőzni, de ugye mindig, minden nap nem lehet. Én is sokat netezek. Párom csak azt látja mikor ő este 10kor hazaér a munkából, hogy én gépezek. Látom rajta, hogy néha zavarja de eddig csak amolyan vicces megjegyzéseket tett róla, de azért éllel mondogatja. Na most 8 körül lefektetem a lányát, mesélek neki, összerámolom a konyhát, megfürdök ott van kb 9 óra, megágyazok és befekszek az ágyba gépezni. Mivel tudom, hogy párom 10 körül hazaér, lefürdik, behozza a kaját a szobába és még tévézik vagy éjfélig minek kapcsoljam ki a gépet? Azért hogy nézzem én is a tévét vele? Én szinte soha nem kapcsolom be a tv-t és ugyanúgy nem tetszik mikor a lányát beülteti mesét nézni. És ezt nem érti meg, hogy én például tv ellenes vagyok, nem is volt tévém míg össze nem jöttünk. Én meg konkrétan az utálom mikor valaki beül a tv elé és képes 1-2 vagy akár több órát ülni előtte. Az nem függőség? Annak még értelme sincs, mert órákon keresztül csak bámulsz magad elé. Szóval sokan ki vannak akadva az internetre, meg mumusnak tartják de a tv még rosszabb és sajnos az emberek nagy részének fel se tűnik hogy tv függők. Hazaérnek az az első hogy keresik a tv nyomkodót, jajj most ez a sorozat jön, az a film stb. Az interneten legalább hasznos dolgokat olvashat az ember, szinte bármire rá lehet keresni ami éppen érdekel. Nálam is van hogy sokáig gépezek, ha belemegyek valami olyan téma olvasásába, vagy találok valami olyan oldalt akkor nem kapcsolom ki a gépet. Ez kb olyan mint amikor olvasol egy könyvet és na még nem teszed le hanem elolvasol még 50 oldalt. Az hogy pasikat szedjek össze, vagy idegenekkel ismerkedjek eszembe nem jut.
2014. máj. 4. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!