Fiam sokat panaszkodik mostanában a menyemre. Minden idejét az interneten tölti. Gyakran éjszaka fél-2-2-ig fenn van. Mit csinálhat?
Mivel a fiamnak én vagyok az apja, ezért nem fut anyucihoz. De szemem, fülem nekem is van. Látom, van aki nagyon furcsállja, de vagyok olyan viszonyban a fiammal, hogy egy kereten belül megbeszéljük egymással a problémáinkat. Lányom is van, ő az anyjával beszél.
Visszatérve a lényegre, fiam azt mondja, hogy éjszaka, ha véletlenül felébred, hosszú billentyű kopogást hall. Na ez az ami engem nyugtalanít! Aki csak nézelődik, nem ír ennyit!
Nyilván függő lett. Az is biztos rátesz egy lapáttal, hogy a babás anyukák be vannak zárva a gyerekkel, és a net úgymond egy kicsit kiszélesíti a világát, anélkül, hogy el kéne mennie otthonról.
Nem tudom, mit lehetne tenni, talán érdemes lenne szakemberhez fordulni.
Fórumozik, blogol, naplót ír, szégyenlősen tervezi a regényét, stb. Az internet meg a PC nem csak abból áll, hogy bámulom a monitort, hasznosan is lehet forgatni :)
Vagy egy ilyen ravasz keresztkérdés, hogy "Szívem, mit dolgozol éjjel kettőkor?" még nem hangzott el? :)
Mert most azt akarod kihozni ebből,hogy megcsalja?
Eljár egyáltalán otthonról?
Szerintem csak női portálokon fórumozik,blogot ír stb.Sokan csinálják ezt gyed alatt,én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!