Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Házasodni csak a szülő halála...

Házasodni csak a szülő halála után?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa és nehéz a helyzet,megpróbálom röviden. Párom 40/F,én 30/N vagyok. Nagyon messze élünk egymástól megismerkedésünk óta,lassan 5 éve. Nem költözünk össze,mert nagyon idős az anyukája,bármikor lehet valami baja,a páromon kívül nincs senkije. Emiatt eddig ritkán találkoztunk,mert én nem mehetek hozzájuk,mert elvileg 'infarktust kapna',addig ordítana velem,hogy elvettem tőle a fiát,nem tudtam már kivárni,míg ő meghal. Nagy cirkuszok árán tudott jönni hozzám eddig is a párom,évi párszor,de mióta házasságot tervezünk,az anyukája már ennyire sem engedi el. Kikötötte,hogy csak egy napra jöhet,mikor gyakorlatilag egy nap az út! Párom fél,hogy tényleg addig lesz baja,míg nálam van,mert beteges,de nem ágyban fekvő,viszont egyszer ismerősök hívták ki az orvost,míg nálam volt. Nem volt kézzelfogható baja,csak 'rosszul volt'. Nagy a gyanúm,hogy így akarta csak hazahívni. Úgy terveztük,hogy majd a közelébe költözünk albérletbe,míg él,így minden nap meg tudja nézni a párom,de pl a nászút se egynapos,oda se fogja elengedni? Az esküvő napján is kiálthat orvosért,aztán lagzi helyett a kórházban leszünk? Az a baj,hogy ilyeneket ő tuti megcsinál,mert megmondta a fiának,hogy akkor házasodsz,ha majd meghaltam. Nem véletlenül 40 éves. Velem megpróbált volna kitörni,de ahogy hazaér,már mondja is,hogy hát végülis tényleg nem lehet többször jönnie hozzám,mert az anyja idős,beteg,meg nem teheti ki annak lelkileg,hogy hozzám gyakrabban jön. Így mondta le most a hosszú hétvégét,meg a nyári nyaralást is,mert egyik se egynapos,ahogy az anyukája mondta. Eddig nem volt ez az egynapos kikötés,most van. Az esküvőt még nem mondta le,de igazából azt sem tudom,hogy tervezi így. Mit csináljak?
2014. máj. 2. 21:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyuci kicsi fia, nem éri meg. Kezelgesse őt....
2014. máj. 2. 21:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki és keress egy normális pasit!
2014. máj. 2. 21:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a férfi nem tervez veled.
2014. máj. 2. 21:13
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
A párod álljon a sarkára és magyarázza el az anyucinak hogy 40 éves fejjel hadd élje végre az életét. Az anyuka biztos hisztizni fog, majd elöadja a hattyuk halálát, de majd megszokja... Más megoldás nem nagyon van
2014. máj. 2. 21:14
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy nős a pasid? Könnyű a mama mögé bújni. Fogadj magánnyomozót, hogy az egész story igaz-e. A te órád is ketyeg, és rá fogsz jönni, hogy senkiért nincs értelme áldozatot hozni.
2014. máj. 2. 21:16
 6/22 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanebben a cipőben járok, mint te, csak én vagyok a pasi. Nekem is kikötötte anyuci, hogy akkor mehetek férjhez, ha ő feldobta a bakancsát.
2014. máj. 2. 21:20
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
*nősülhetek meg, atyaisten mit írtam, bocsássatok meg, fáradt vagyok. (előző voltam)
2014. máj. 2. 21:20
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Kár volt belemenni egy ilyen helyzetbe. Anya-fia kölcsönösen kialakítottak egy egészségtelen helyzetet, ami érzelmi zsarolásra alapul. Nem ismeretlen, szépirodalmi formában már Maupassant is megírta. Jobb, ha menekülsz belőle, mert így gyereked nem lesz.
2014. máj. 2. 21:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy kis eszed, te mondod le az esküvőt... El se tudom képzelni, hogy ilyen "kapcsolatban" hogyan jutottatok el egyáltalán a házasság gondolatáig, de én a helyedben menekülnék ettől az anyuci-és-picifia kombótól.
2014. máj. 2. 21:21
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
6-7 felőlem férjhez is mehetsz ;)
2014. máj. 2. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!