Hogyan győzzem meg az anyóst, hogy adja oda a mosógépet?
Elromlott a mosógépe. Ki akarja dobni.
Még ki se tudja kötni a hálózatról, de szakembert akar hívni, mert szerinte én nem tudom kikötni. Mindegy, nem is ez zavar.
Tudni kell róla, hogy még a befőttes üvegeket is elteszi, bár sosem főz be és tonnás zsákokban tartja a hátsó kertben a szemetet hátha még jó lesz valamire. Mindegy.
Szóval nekem viszont kéne az a rossz mosógép.
A legkisebb az az, hogy még életre tudnám kelteni.. ezt nem is erőltetem! Még akkor sem ha igaz.
Viszont: Kéne belőle a szivattyú
Az inox forgódob. (manapság nagyon drága anyag)
A motor.
Az üvegtál (ablak)
Kellene a doboza, fém konyhabútor szekrénynek. (átfújnám feketére, tennék bele polcokat)
De nem tudom hogyan győzzem meg, hogy a gondjaimra bízza, említettem neki, hogy elkérném ha nem kell neki, az volt a válasza, hogy hülyeségeket beszélek az már semmire sem jó ki kell dobni.
Van egy mosogatógépe is ami "tönkrement" igazából annak csak annyi a baja, hogy nem melegít, (melegvízet kellene csak rákötni hideg helyett) Azt is szívesen elkérném, de azt meg sem merem kérdezni.
Mi legyen? Hogyan győzzem meg, vagy mi? :)
Komolyan. Amikor normálisan megkérdeztem leírtam mi volt a válasza!
:((
Én nyíltan megmondanám neki hogy én nekem szükségem lenne egy két alkatrészre a mosógépéből ha úgy is kidobja akkor nem mindegy hogy kidobja vagy nekem adja.
Csak akkor lenne a bibi ha annyira spúr az öreglány hogy inkább elviteti a kukába nehogy már nektek adja ingyen.
Sajnos nekem ilyen volt a volt anyósom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!