Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan győzzem meg az anyóst,...

Hogyan győzzem meg az anyóst, hogy adja oda a mosógépet?

Figyelt kérdés

Elromlott a mosógépe. Ki akarja dobni.

Még ki se tudja kötni a hálózatról, de szakembert akar hívni, mert szerinte én nem tudom kikötni. Mindegy, nem is ez zavar.

Tudni kell róla, hogy még a befőttes üvegeket is elteszi, bár sosem főz be és tonnás zsákokban tartja a hátsó kertben a szemetet hátha még jó lesz valamire. Mindegy.

Szóval nekem viszont kéne az a rossz mosógép.

A legkisebb az az, hogy még életre tudnám kelteni.. ezt nem is erőltetem! Még akkor sem ha igaz.

Viszont: Kéne belőle a szivattyú

Az inox forgódob. (manapság nagyon drága anyag)

A motor.

Az üvegtál (ablak)

Kellene a doboza, fém konyhabútor szekrénynek. (átfújnám feketére, tennék bele polcokat)

De nem tudom hogyan győzzem meg, hogy a gondjaimra bízza, említettem neki, hogy elkérném ha nem kell neki, az volt a válasza, hogy hülyeségeket beszélek az már semmire sem jó ki kell dobni.

Van egy mosogatógépe is ami "tönkrement" igazából annak csak annyi a baja, hogy nem melegít, (melegvízet kellene csak rákötni hideg helyett) Azt is szívesen elkérném, de azt meg sem merem kérdezni.

Mi legyen? Hogyan győzzem meg, vagy mi? :)

Komolyan. Amikor normálisan megkérdeztem leírtam mi volt a válasza!

:((

2014. ápr. 19. 15:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Mondom, hogy nem eladó!!!
2014. ápr. 19. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Valszeg nem érti, amit kértél. Ha neked kell, akkor nem "adja oda", hanem "adja ide".
2014. ápr. 19. 16:43
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Ajánlj fel cserealapként egy törött befőttesüveget, molyt is helyezz bele, úgy kívánatosabb. Említsd meg, hogy a ti lakóházatokban szednéd szét. Egyébként meg ez az egész reménytelen. Át van kapcsolódva az öreglány gyűjtögető üzemmódba, racionalitásnak itt helye már nincs és több, mint valószínű, hogy többé soha nem is lesz. Nehéz megélni az ilyet a kívülállónak.
2014. ápr. 19. 16:50
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Tőlem aztán kérheted. Ezt ugyan meg nem kapod.
2014. ápr. 19. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
NEMADOOOOOM D:
2014. ápr. 19. 16:58
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Az a mosógép az enyim. ._.
2014. ápr. 19. 16:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Na érted már hogy hiba fáj a fogad erre a fájintos kis mosógépre??????
2014. ápr. 19. 17:24
 18/24 A kérdező kommentje:
Bocs, de mi ez a trollkodás? Egyszer még rendben van, na de folyamatosan? Hol van ilyenkor a moderátor???
2014. ápr. 19. 17:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudod rávenni. Sajnálom. Esetleg mondd neki, hogy kifizeted, amit kér érte.
2014. ápr. 19. 18:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy szükséged van rá és adja már neked, mert különben venned kellene, azt ha ez ugyis itt van, ne keljen már idegentől venned.
2014. ápr. 19. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!