Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Holnap apósomékhoz költözöm....

Holnap apósomékhoz költözöm. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Náluk lakik az unokájuk a két gyerekével és a lánya is mindig ott van a másik lányàval és az unokájával. Főzni anyósom szokott, szóval azt legalább nekem nem kell. Mire figyeljek?
2014. ápr. 13. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Ami fontos.

Az öltözékedre mindig ügyelj.

Egy ilyen tökéletes lesz.

[link]

vagy ilyen

[link]

2014. ápr. 13. 20:30
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Jobb lenne külön :)
2014. ápr. 13. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
szegény aposodék...istenem mit kell megérniük..mindenki a nyakukon van..hááát nem irigylem öket.
2014. ápr. 13. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Nehogy odaköltözz!Én belementem néhány hónapja de se magánélet,se jogom semmihez,mivel az ő házuk.Idegileg kikészültem mert a párom a csicska a háznál.Az elköltözésem folyamatban van...
2014. ápr. 13. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért baj, hogy odaköltözik?
2014. ápr. 13. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Én is anyóséknál lakom kb 1 hónapja. Muszáj volt eljönnöm, mert nagyon messze lakik tőlem és még nincs munkája, így pénze sincs, hogy külön éljen. 25 évesek vagyunk. Nálunk ez egy átmeneti állapot, míg nem lesz melónk és egy kis pénzünk, hogy különmenjünk.

Amúgy nem vagyunk cseszegetve, van magánéletünk, besegítünk, a párom az apjának én meg anyósnak. Mosni tudok, mosogatni is, főzést inkább anyósra hagyom, bár azt is megcsinálnám.

Egy dolgot nem vállalok be, az pedig a kertészkedés, nem szeretek kapirgálni, max kiülni kávézni.

2014. ápr. 14. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
azért az is más, hogy valaki csak após és anyós mellé költözik be, de itt vannak vagy tízen.
2014. ápr. 14. 12:06
 18/19 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Azért, hogy a párommal lakjam."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan a leírtak alapján? :)

2014. ápr. 14. 12:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne költözz oda, max. először csak egy hosszu hétvégére, azt ha müködik esetleg. De én semmi esetre se költöznék csak teljesen külön a párommal, még ha albérletbe kellene élnünk akkor is. Más meglátogatni a szülőket, meg más életvitelszerüen ott élni.
2014. ápr. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!