Miért nem kedvelem az apòsomat?
Àltalàban mindenki az anyòst mondja, öt szidja, pedig èn eddig az összes pàromnak nagyon csiptem az anyukàjàt. Èn az apòsokat nem csipem. A pàrom a 3. komoly kapcsolatom es utalom az apjat, es az elödjeinek is mind utaltam az apjàt! Nem tudom, lehet velem van a problèma, hiszen 3 különbözö emberröl van szò es megis. Pszichologushoz kellene mennem hogy ezt lerendezzem magamban? lehet hogy ez visszavezethetö az apàmmal valò kapcsolatomra? mert az egyenlö volt a nullàval. (màr meghalt).
Nincs különösebb konfliktus köztem es apos közt, ö kedvel is engem, de engem màr a puszta jelenlete is felidegesit! ès most hogy született egy fiunk (3honapos most) azota csak még rosszabb. az ellenszenvem csak mèg durvàbb ahogy hozzà èr meg beszèl a fiamhoz. ès ez nagyon rossz èrzès. Senkinek nem beszelek erröl de valakinek megis muszaj mer bekattanok. :( mas is van igy?
Igen azt hiszem tényleg az lesz a legjobb ha elmegyek. Köszönöm a vàlaszokat. A pàrom is ès èn is csonka csalàdban nöttünk fel. Az en apam ivott. Azt hiszem ezzel mindent el is árultam. Nàluk viszont a mai napig nem tudom mi volt a problèma. a pàrom nagyon zàrkozott ebben a temaban. ö az apjàval èlt ès mègis az anyjaval jobban kijön. amugy az apja szeret minket, nem iszik, es sokat segit bennunket de megis van bennem valami ellenszenv vele kapcsolatban. ès telleg a pàrom sincs annyiraoda èrte.
hàt igen attol mar elore rettegek ha majd elojön az unoka "ott alszik" tèma. :(
Elég nagy baj, hogy a párod nem mondja el, hogy mi volt a probléma. Az, hogy zárkózott. Gondolom sokkal több rosszat feltételezel apósodról, mint amennyi benne van.
nem iszik.
támogat titeket
felnevelte a fiát
stb.
Menj el pszichológustól, de pároddal beszélj erről, és kérd meg, hogy őszintén mondja el mi volt, mert nem tudsz megnyugodni, mert nem tudod aggódnod kellene-e. Azt is elmondhatod neki, hogy az apákkal a sajátod miatt bizalmatlanabb vagy, és nem akarod hogy ez a kapcsolatotok rovására menjen.
Kedves utolsò vàlaszolò! Köszönöm hogy irtàl. Ezen làtod mèg soha nem gondolkodtam. A legjobb baràtnöm apujàt pl nagyon csipem. Sokat szoktam beszèlgetni vele. ès pl a nagypapàmat is nagyon imàdtam.
A volt pàrjaim apjat azert nem kedveltem mert az egyik rengetet ivott es nagyon kiàbrànditoan viselkedett, a másik meg ugy bànt a felesegevel mintha ö egy robot lenne (hol van mar a vacsora, miert nincs kivasalva a nadrag? stb.) soha egy kedves szo, ölelès, semmi.
a mostani pàrom apja meg azèrt zavar mert àllandoan sajnaltatja magàt hogy egyedül van, merthogy a felesege elhagyta (pedig mar 13eve elvaltak) es kozben meg velem korabeli csajoknak teszi a szepet. ugyhogy jah.
hàt de letezik hogy minden ferfivel van vmi gond? tisztelet a kivetelnek. de a vegen meg ferfigyülölö leszek az ilyenek miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!