Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem bírom már elviselni anyósékat,egyszerűen agybajt kapok tőlük. Szóval van egy 7 hetes kislányom és a férjemmel a szüleinél lakunk. Sajnos nálunk nem maradhattunk,mert akkor a férjem az egész fizetést elutazná. Már fél éve keressük a megfelelő házat,de nem jártunk eddig még sikerrel,viszont én már akárhová mennék,csak el innen! Anyós zugivó (sokszor érzem rajta) kiforgatja a szavaim,apóst is ellenem huszítja. Egész nap csak fekszik,alszik,mindig talál valami kifogást,hogy ne kelljen semmit csinálni,én takarítok,főzök,mosok,vasalok,gyereknevelek...a kicsit sosem veszi el tőlem,hogy pihenjek legalább fél órát,inkább ő lefekszik (nem dolgozik egyébként sem). De nem is ezzel lenne a probléma,hanem,hogy még parancsolgat is,hogy ezt is csináljam még meg,még amazt is,belepofáz a gyereknevelésbe. Mondtam már férjemnek,hogy nem bírom már ezt így idegileg és nem merem rábízni a kicsit sem,mert kiszámíthatatlan...ő is tudja,hogy iszik,de látom azt is,hogy nem szereti ha panaszkodom az anyjára..viszont én így megőrülök már. Mit tehetnék? Tűrjem az anyóst,hogy rabszolgát csinál belőlem,miközben ő pihen,vagy menjek haza anyuékhoz és nem marad egyáltalán pénzünk az utazás miatt?Kétségbe vagyok esve :/
2014. ápr. 6. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem szerencsés a szülők nyakára szülni.

El kell költöznötök onnan hármasban. Addig is látványosan ignoráld az anyóst, ne foglalkozz vele. A férjednek meg érthetően nem tetszik, ha az édesanyját szidod.

2014. ápr. 6. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha elköltöztök akkor sem fogja megcsinálni a munkát helyetted senki. Minek szültél más nyakára?
2014. ápr. 6. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a munkával van a gond,hanem azzal,hogy míg én kicsi baba mellett kitakarítok ő alszik,és figyelembe sem veszi,mert rá 1órájára ugyanojan rendetlenség van mint előtte,cipőstül járkál a szőnyegen,széthagyja a ruháit a fürdőszobában...semmit nem lehet neki szólni,mert kiforgatja a szavaimat és rendszeresen elküld melegebb tájakra ...amikor meg felvetettük fél éve,hogy szeretnénk külön házat úgy ordibált,mint akinek elment az esze és terhesen majd fellökött. Gondolom akkor is ivott...
2014. ápr. 6. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálj keresni albérletet. Közben adjátok be a papírokat önkormányzati lakásra is. Mindenképpen menjetek el onnan.
2014. ápr. 6. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha utazásra nincs pénzetek, akkor albérletre vagy lakásra hogyan lesz?
2014. ápr. 7. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Az édesanyámék 70km-re laknak innen,és napi 140km igencsak nem olcsó. Lakásra hitelt szeretnénk felvenni,amit simán fogunk tudni fizetni,mert a férjem jól keres és van megtakarított pénzünk is. Viszont ha elutazza a fizetést,akkor nehezen tudunk majd félretenni a lakásra...ez miért nem érthető?Albérleten már gondolkodtunk,de nincs hely most a bérlakásokban sajna. Már úgy érzem,hogy minden ellenünk van..már vagy 8házat megnéztünk,de egyik sem felel meg :(
2014. ápr. 7. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!