Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire hagyjátok anyósotokat...

Mennyire hagyjátok anyósotokat beleszólni a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés
Az én történetem, hogy 6 hós a kisfiam és nagyon szeretné ha rábíznám, de másra sem hagytam még, anyósomra meg nem is merném hagyni, mert "nem beszámítható". Tündéri kissrác, nincs vele baj, mindent megoldok vele együtt. Amíg kicsi nem szeretném másra hagyni. Anyós ezt támadásnak veszi, pedig nagyon sokat vagyunk vele. Minden hétvégén szombat, vasárnap és ki is szoktam menni a szobából, hogy ne zavarjam, csak a lakásból nem. Ebből van nálunk vita. Igazából az érdekelne, hogy kinél milyen viták voltak anyóssal az unoka miatt és hogyan oldottátok meg?
2014. ápr. 1. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Akkor én leszek a gáz válaszoló.:)) Senkire nem hagynám a gyerekem, egyedül a férjemre, és ezt a véleményemet vállalom, szüleim, s anyósom előtt is ugyanúgy.

Az én gyerekem, az én felelősségem, ha bármi baja lesz.

És eszem ágában nincs a gyerekem nélkül menni bárhová is, holnap megyünk mindannyian közjegyzőhöz - együtt, karomban a csecsemőm, mellettem a 3 évesem, így kerek a világ. A férjem pedig vezet minket, hogy odataláljunk :-))

2014. ápr. 1. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem értesz egyet azzal amit mondd semmiképp ne hagyd rá! Először csak pici dolgokba fog beleszólni de ha látja hogy nem szólsz semmit könnyen átesik a ló túloldalára és mindembe bele fog akadni!

Ha valami nem tetszik udvariasan de határozottan szolni kell, hogy te vagy a gyerek anyja és bizonyos dolgokban te döntesz.

2014. ápr. 2. 15:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Hát igen... Udvariasan megmondani... Sajnos nálunk ez nem hatásos... Anyósom úgy viselkedik, mintha ő szülte volna a kisfiamat. :(
2014. ápr. 12. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!