Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan változtassak?

Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

Az anyósomék nem fogadnak el engem.3 hónapja született meg a kisfiúnk és rá se kíváncsiak.

Az esküvőnkre sem jöttek el.

Ha hívja a páromat nem érdekli,hogy velünk mi van.Meg se kérdezi,hogy mi van a kicsivel.Karácsonykor is hívták Őt,de engem nem.

Most készülünk elmenni hozzájuk,de nem tudom,hogy mit csináljak..

Vigyem a fiamat is vagy inkább ne menjek?

Nem akarom itthon hagyni viszont elvinni miért vigyem ha nem érdekli Őket?

A férjem már szóvá tette neki,de persze csak mondja a magáét..hogy az nem úgy van,de én látom és érzem.

Mit tanácsoltok?

2014. ápr. 1. 10:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Annyi volt,hogy mikor megy?

A férjem mondta,hogy majd megyünk de előtte szólunk.

ő próbálja a dolgot de ezek szerint süket fülekre talál.

Ő viszont egyedül nem szívesen menne el.

2014. ápr. 1. 10:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Az,hogy 20 évesen szültem szerintem az én és a férjem dolga.

Amíg nem neki kell eltartani és gondot viselni a gyerekemre addig szerintem semmi joga ítélkezni.

Én úgy gondolom,hogy majd én eldöntöm,hogy mikor szülök.

A férjem olyan típus,hogy kerüli a veszekedést és darabig tűri a dolgokat.Nem akarom,h.ez miatt vesszenek össze mert nem érdekem.

Én próbáltam normálisan állni a dolgokhoz,de azért mert én vagyok a fiatalabb nekem kell mindent eltűrni?!

2014. ápr. 1. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Az anyósomék nem fogadnak el engem.

Azt irod otthon hagynád a kicsit mert nem kiváncsiak rá,ezek szerint rád sem akkor te miért mennél?

Menjen a férjed ti meg maradjatok otthon,én tuti nem mennék oda ahol nem látnak szivesen.

2014. ápr. 1. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem mennék, se gyerekkel, se anélkül.

Ahol nem szívesen látott személy vagyok, oda be nem teszem a lábamat.

2014. ápr. 1. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

"Menjen a férjed ti meg maradjatok otthon"

Ez a lehető legh*lyébb megoldás. Ezzel csak erősítenék az anyós szeparatista felfogását. Márpedig ők EGY család.

Az apuka tegye már helyre a dolgokat végre.

2014. ápr. 1. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyós szégyellheti magát, a gyerekét szereti egyáltalán? Mert azzal, hogy téged, és az unokáját így bántja, a fiát is!

Szerintem nézd te is őt levegőnek, ne változtass semmin, csak annyin, hogy nem teszed magad tönkre emiatt idegileg!

Nekem a nagymamám ilyen, mint a te anyósod. Generációs konfliktusokat csinált, nem volt ránk kíváncsi, mert anyut nem szerette...Nagyon megvetem az ilyen "nőket".

2014. ápr. 1. 15:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

A fiát is hébe-hóba keresi.2-3 havonta felhívja ha valami fontos neki.

Az,hogy ő elmegy mi meg nem az meg se fordul a fejében hisz ahogy már írták mi egy család vagyunk és hozzá tartozunk.Csak én úgy vagyok vele ha nem lát szívesen nem megyek oda.Nem szeretek olyan helyen lenni és a fiamat se teszem ki ilyen helyzetnek.Lehet,hogy még kicsi de nem akarom olyanok közé vinni akik szerint "felesleges".

Na csak ennyit az unokájához való hozzáállásról.

2014. ápr. 1. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Én otthon maradnék a gyerekkel. A férjedtől is szép volna annyi szolidaritás, hogy azt mondja, a családomat is meghívjátok vagy én sem megyek.
2014. ápr. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!