Hogyan változtassak?
Az anyósomék nem fogadnak el engem.3 hónapja született meg a kisfiúnk és rá se kíváncsiak.
Az esküvőnkre sem jöttek el.
Ha hívja a páromat nem érdekli,hogy velünk mi van.Meg se kérdezi,hogy mi van a kicsivel.Karácsonykor is hívták Őt,de engem nem.
Most készülünk elmenni hozzájuk,de nem tudom,hogy mit csináljak..
Vigyem a fiamat is vagy inkább ne menjek?
Nem akarom itthon hagyni viszont elvinni miért vigyem ha nem érdekli Őket?
A férjem már szóvá tette neki,de persze csak mondja a magáét..hogy az nem úgy van,de én látom és érzem.
Mit tanácsoltok?
Annyi volt,hogy mikor megy?
A férjem mondta,hogy majd megyünk de előtte szólunk.
ő próbálja a dolgot de ezek szerint süket fülekre talál.
Ő viszont egyedül nem szívesen menne el.
Az,hogy 20 évesen szültem szerintem az én és a férjem dolga.
Amíg nem neki kell eltartani és gondot viselni a gyerekemre addig szerintem semmi joga ítélkezni.
Én úgy gondolom,hogy majd én eldöntöm,hogy mikor szülök.
A férjem olyan típus,hogy kerüli a veszekedést és darabig tűri a dolgokat.Nem akarom,h.ez miatt vesszenek össze mert nem érdekem.
Én próbáltam normálisan állni a dolgokhoz,de azért mert én vagyok a fiatalabb nekem kell mindent eltűrni?!
Az anyósomék nem fogadnak el engem.
Azt irod otthon hagynád a kicsit mert nem kiváncsiak rá,ezek szerint rád sem akkor te miért mennél?
Menjen a férjed ti meg maradjatok otthon,én tuti nem mennék oda ahol nem látnak szivesen.
Biztos, hogy nem mennék, se gyerekkel, se anélkül.
Ahol nem szívesen látott személy vagyok, oda be nem teszem a lábamat.
"Menjen a férjed ti meg maradjatok otthon"
Ez a lehető legh*lyébb megoldás. Ezzel csak erősítenék az anyós szeparatista felfogását. Márpedig ők EGY család.
Az apuka tegye már helyre a dolgokat végre.
Anyós szégyellheti magát, a gyerekét szereti egyáltalán? Mert azzal, hogy téged, és az unokáját így bántja, a fiát is!
Szerintem nézd te is őt levegőnek, ne változtass semmin, csak annyin, hogy nem teszed magad tönkre emiatt idegileg!
Nekem a nagymamám ilyen, mint a te anyósod. Generációs konfliktusokat csinált, nem volt ránk kíváncsi, mert anyut nem szerette...Nagyon megvetem az ilyen "nőket".
Köszönöm a válaszokat:)
A fiát is hébe-hóba keresi.2-3 havonta felhívja ha valami fontos neki.
Az,hogy ő elmegy mi meg nem az meg se fordul a fejében hisz ahogy már írták mi egy család vagyunk és hozzá tartozunk.Csak én úgy vagyok vele ha nem lát szívesen nem megyek oda.Nem szeretek olyan helyen lenni és a fiamat se teszem ki ilyen helyzetnek.Lehet,hogy még kicsi de nem akarom olyanok közé vinni akik szerint "felesleges".
Na csak ennyit az unokájához való hozzáállásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!